Horoscop de dragoste: 25 februarie - 3 martie 2013

Luni, 25 Februarie 2013, ora 12:14
5948 citiri
Horoscop de dragoste: 25 februarie - 3 martie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Cei care s-au certat cam des cu partenerul de viata in ultima vreme ar trebui sa ia in considerare o separare. Mai ales, daca au incercat de multe ori sa faca sa mearga o relatie fara sanse. Pe de alta parte, cei ce sunt lipsiti de astfel de evenimente se pot gandi la ceva special pentru partenerul de viata.

Berbec

Chiar daca luna dragostei este pe sfarsite, planeta iubirii inca isi exercita puterea asupra ta si te ghideaza inspre ceva ce te va uni si mai mult cu cel drag. O sa aveti parte de cateva zile de vis. Poate ar fi vremea sa plecati intr-o vacanta in doi.

Taur

Ar fi o idee buna sa pui in practica ceea ce te gandeai sa faci inca de acum cateva saptamani. Ai vrea sa iti impresionezi jumatatea. Fii foarte atent la fiecare miscare, pentru ca cel drag poate interpreta totul gresit si poate crede ca ii ascunzi ceva.

Gemeni

Esti foarte serios de felul tau si asta este valabil si in ceea ce priveste relatia personala. Nu prea faci glume si nici nu te comporti ca un copil. Asta pana acum. Saptamana aceasta te schimbi radical. Parca esti un adolescent indragostit.

Rac

Locul de munca te impiedica sa faci tot ceea ce ai in plan. Ai avea nevoie de mai mult timp pentru a sta cu sotul/sotia. Gandeste-te serios la cateva zile de concediu. Ai nevoie de o pauza, iar aceasta perioada este ideala pentru a te apropia de cel drag.

Leu

Te lasi condus de sentimente si faci cam tot ceea ce iti trece prin cap. Pui la cale o mare surpriza pentru cel drag. Depui mult efort pentru ca totul sa iasa perfect. Totusi, ca sa fie cum iti doresti, o sa fie nevoie de ceva mai multa truda.

Fecioara

Ai cateva idei ce nu corespund cu ale partenerului de viata si din cauza aceasta ajungeti la discutii neplacute. Trebuie sa iti pastrezi cumpatul ca sa nu ajungi intr-un punct negru al relatiei. Gandeste-te la ceva pentru a-ti salva casnicia.

Balanta

Cand ti-a fost greu, dar si atunci cand ai avut parte de momente placute, cel drag ti-a fost alaturi. Acum este randul tau sa ii demonstrezi cat de mult iti pasa. Nu accepta sarcini suplimentare la munca pentru a nu fi nevoit sa ramai peste program. Este nevoie de tine acasa.

Scorpion

Planeta dragostei te face foarte receptiv la nevoile celui drag si o sa faci ceva ce il/o va impresiona. De obicei, nu esti atent la ceea ce se intampla in jurul tau, insa acum esti total schimbat. Te comporti cu totul opus fata de pana acum, atat de diferit incat cel de langa tine isi pune cateva semne de intrebare.

Sagetator

Esti foarte relaxat, iar aceasta atitudine va duce la imbunatatirea relatiei personale. Calmul care a pus stapanire pe tine o sa te ajute sa colaborezi foarte bine cu cel drag. Aveai nevoie de asa ceva.

Capricorn

Ai vrea sa stai cat mai mult cu persoana iubita. Nici la munca nu ai merge daca s-ar putea. Totusi, trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa faci ceea ce este necesar. Cu toate acestea, serile sunt rezervate celui drag.

Varsator

In viata ta are loc o modificare ce te va face sa nu te recunosti. Se schimba ceva destul de important. O sa ai nevoie de cateva zile pentru a te lamuri cum stau lucrurile acum. Poate fi vorba despre o despartire.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste februarie, #horoscop dragoste 2013 , #horoscop dragoste