Horoscop de dragoste: 24-30 septembrie 2012

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 09:13
4316 citiri
Horoscop de dragoste: 24-30 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai fost cam stresat din cauza locului de munca si nu ai acordat multa atentie vietii de cuplu. Nu lasa jobul sa intervina in familia ta pentru ca nu o sa mai ai cum sa repari raul facut. Fa-ti timp pentru partenerul de viata pentru a nu risca sa ajungi intr-un punct mort al relatiei.

Scorpion

Luni sau marti te asteapta o mare surpriza acasa. Poate fi vorba despre ceva ce iti doresti de mult timp. Si in weekend se anunta cateva momente memorabile pe care le vei petrece in compania partenerului de viata.

Sagetator

Ai nevoie de putin timp petrecut departe de tot ceea ce faci zilnic. Rutina te omoara si uneori vrei sa evadezi. Ia-ti familia si fugi cateva zile din oras. Indreapta-ti atentia catre munte pentru ca acolo te simti cel mai bine.

Capricorn

Esti pe drumul cel bun. Ai facut ceva ce l-a impresionat pe partenerul de viata, iar acum te asteapta numai clipe de vis. O sa fii rasfatat toata saptamana. Vezi ce se intampla daca depui putin efort? Fa mai des asta.

Varsator

Ai luat o pauza de la realitate si visezi cu ochii deschisi la ceea ce ai fi putut face acum, daca luai alte hotarari. Nu ai cum sa dai timpul inapoi, asa ca multumeste-te cu ceea ce se intampla in zilele acestea. Totusi, ar putea fi mult mai rau. Sotul/sotia simte ca se petrece ceva ciudat cu tine si iti da o mana de ajutor.

Pesti

Fii mai tandru cu cel drag si arata-i mai des cat de mult iti pasa de el/ea pentru ca nu este de ajuns sa stii tu ceea ce stimti. Comunicand mai mult cu acesta/aceasta o sa observi ca vei fi si tu mai linistit din punct de vedere moral.

Berbec

Pregateste-te de ceva uimitor. Partenerul de viata te va soca, intr-un sens bun, cu ceea ce o sa faca. Nici daca te gandeai luni de zile, nu banuiai ceea ce va urma. O sa fie ceva demn de povestit tuturor cunoscutilor.

Taur

Esti mai linisit in zilele urmatoare. Dupa o perioada agitata, gasesti solutia ideala pentru a impaca toate persoanele din viata ta, incepand de la sef, pana la cei din familie. Reusesti sa iti imparti timpul in asa fel incat sa le oferi tutror atentia cuvenita.

Gemeni

Cata rabdare sa ai? Ai tot asteptat sa se intample ceva ce ti se pare foarte important, insa, spre dezamagirea ta, nu este posibil. Ai o singura varianta la indemana: sa mai stai putin si sa vezi ce urmeaza. Abia apoi este cazul sa iei masuri.

Rac

Esti in centrul atentiei. De obicei, iti place aceasta postura, dar acum ai vrea sa fii mic de tot si sa nu te bage nimeni in seama. Dupa cateva zile o sa observi partea buna a lucrurilor si o sa fii ceva mai optimist.

Leu

Ai cateva idei ce implica toata familia. Anunta-i din timp pentru a avea timp sa se pregateasca pentru ca daca le zici in ultimul moment, risti sa te refuze. Ceea ce propui este perfect pentru a va apropia unul de altul, asa ca ai mari sanse de reusita.

Fecioara

Nu iti face probleme ca nu ai reusit sa termini la timp ceea ce pregateai pentru cel care ti-a fost alaturi in ultimii ani. O sa mai ai cateva zile la dispozitie pentru ca se amana evenimentul care era in centrul atentiei. Spre fericirea ta, totul o sa iasa asa cum sperai.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste septembrie, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste