Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Horoscop de dragoste: 24-30 decembrie 2012

Duminica, 23 Decembrie 2012, ora 14:33
3618 citiri
Horoscop de dragoste: 24-30 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Chiar daca afara este frig si urat, in viata ta este soare. Viata sentimentala este puternic influentata de planeta iubirii si de aceea o sa parte de cateva momente de vis. Te simti foarte norocos si simti nevoia sa impartasesti bucuria cu cei dragi.

Varsator

Esti bine dispus si datorita acestei atitudinii reusesti sa treci peste micile detalii ce ti se pareau deranjante in comportamentul celui drag. Si tu ai scaparile tale, asa ca este bine sa treceti amandoi peste aceste aspecte. O sa observi o imbunatatire in relatia ta.

Pesti

Te supui dorintelor familiei si pleci la drum, desi nu privesti cu ochi buni aceasta varianta. Pana la urma o sa vezi ca a fost o decizie buna, deoarece vor fi multe momente ce te vor apropia de partenerul de viata.

Berbec

Primesti o propunere interesanta de la un cunoscut. Te gandesti serios la ea, pentru ca pe de-o parte iti surade ideea, dar pe de alta parte asta inseamna ca renunti la ceea ce trebuia sa faci. Nu este o decizie prea grea pentru ca suna bine varianta prietenului.

Taur

Nu prea iti sta gandul la iubire, ci mai mult la ceea ce tine de familie. Pui la cale ceva uimitor pentru cei apropiati si vor fi toti impresionati de ceea ce se intampla. Vei fi cel care le aduce zambetul pe buze.

Gemeni

Munca iti acaparase tot timpul si cei dragi ti-au simtit lipsa. Acum iti iei revansa si stai cu ei mereu. Cel drag iti cere o favoare si daca la inceput nu credeai ca o sa reusesti sa ii faci pe plac, astrele vor fi de partea ta si o faci totul asa cum iti propui.

Rac

Luni si marti o sa te simti cel mai fericit om de pe pamant. O sa ai in preajma ta oameni dragi si vei avea parte de momente unice. Inspre weekend simti nevoia sa stai mai mult cu cei drag, drept urmare iti inchizi telefonul, laptopul il pui pe dulap si petreci cateva clipe de vis cu el/ea.

Leu

Ai vrea sa faci mult mai multe pentru partenerul de viata, insa programul nu iti permite. In plus, ai avea nevoie de ceva mai multi bani decat planificasei si nu prea ai. Totusi, pui la cale ceva pentru ca cel drag sa aiba parte de cea mai frumoasa amintire. Rasfatati vor fi si copiii.

Fecioara

Este o perioada speciala pentru tine si depui eforturi mari pentru a te asigura ca familia va fi reunita si fericita. Te va costa cam mult ceea ce faci, insa merita si nu ai nici cea mai mica urma de regret.

Balanta

Casa sperantei o sa te faca sa fii cel care le aduce credinta in suflet celor din jur. Nu prea iti sta in fire sa ai un astfel de comportament, insa o faci si asta te face si pe tine sa te simti minunat. Sotul/sotia aproape ca nu te recunoaste.

Scorpion

Cea mai buna zi din saptamana va fi miercuri. Atunci se va intampla ceva ce te va da pe spate. Iti pierdusei rabdarea in asteptarea unui eveniment si desi credeai ca nu va mai avea loc. Bucuria va fi si mai mare.

Sagetator

Foarte multa iubire in viata ta in urmatoarele zile. Atat tu, cat si partenerul de viata o sa faceti ceva pentru a va face fericiti, iar rezultatele vor fi uimitoare. Nu credeai ca cel cu care iti imparti viata este capabil de asa ceva. Momentele de acest gen sunt rare in ceea ce il priveste, insa efectele sunt extraordinare.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste decembrie , #horoscop dragoste