Horoscop de dragoste: 23-29 iulie 2012

Duminica, 22 Iulie 2012, ora 17:20
3142 citiri
Horoscop de dragoste: 23-29 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Se intampla ceva ce o sa te faca sa te simti mult mai apropiat de partenerul de viata. Timp de cateva zile o sa aveti impresia ca doar voi sunteti pe lume si nu o sa va atinga nicio veste proasta. Faci tot posibilul sa nu fiti deranjati de nimeni.

Leu

Cel putin in primele zile ale saptamanii stai mai mult in preajma celui drag. Chiar si simplul mers la cumparaturi te bucura pentru ca in ultima perioada ati fost amandoi ocupati cu joburile si v-ati cam ignorat. Este posibil sa primesti un cadou.

Fecioara

Luni si marti o sa fii foarte preocupat de locul de munca si nu o sa ai timp destul pentru cei dragi. Spre binele tau, fa in asa fel incat sa ii uimesti cu ceva. Altfel, o sa ai de suferit pentru ca isi vor propune sa te ignore si ei.

Balanta

Intri intr-o perioada in care in ceea ce priveste casa dragostei este liniste. Asta inseamna ca certurile pe care le-ai avut in ultima vreme dispar ca prin minune si o sa ai parte de cateva zile linistite.

Scorpion

Te grabesti sa planifici o surpriza pentru partenerul de viata. Se apropie ziua sa si vrei sa il uimesti, de aceea faci totul inainte cu cateva zile. Vor fi implicate mai multe persoane, asa ca vei avea de dat multe telefoane.

Sagetator

Astepti de mult timp sa se intample ceva. Uite ca a venit si momentul respectiv. Nici nu iti vine sa crezi ca are loc asa ceva. Nu ai cuvinte sa iti exprimi bucuria, iar sentimentele acestea ti se citesc pe fata fara probleme.

Capricorn

Astrele incep sa iti influenteze in mod pozitiv viata sentimentala. Ai intampinat cateva momente dificile, dar acum soarele a rasarit pe strada ta. Fericirea venita pe plan personal o sa te ajute extrem de mult si la job pentru ca te poti concentra foarte bine asupra a ceea ce ai de facut.

Varsator

Esti o fire deschisa catre ceea ce este nou, dar ceea ce ti se propune acum ti se pare destul de deplasat. Intorci problema pe toate partile pentru a reusi sa ajungi la o concluzie avantajoasa pentru tine. Pana la urma o reusesti si vei fi chiar mandru de ceea ce ai realizat.

Pesti

Se observa faptul ca ti-ai schimbat atitudinea fata de cel drag. Erai foarte obosit si recalcitrant cu el/ea, ceea ce ducea inevitabil la certuri destul de dure. Acum te calmezi. Ba mai mult, recunosti ca ai exagerat de multe ori si faci ceva ca sa iti ceri iertare intr-un mod deosebit.

Berbec

Te simti foarte apropiat de o persoana pe care abia ai cunoscut-o. Ai impresia ca o cunosti de ani de zile si nu te saturi sa stai de vorba cu ea. Nu este vorba despre o relatie sentimentala, ci de o posibila prietenie ce ar putea dura toata viata.

Taur

Va fi o saptamana groaznica la birou, asa ca o sa stai foarte putin cu cei dragi. Ai grija ca macar weekendul sa le fie rezervat. Astfel, nu o sa ai probleme si nici nu ti se va reprosa faptul ca iti pui cariera pe primul loc.

Gemeni

Pui mai mult accent pe partea sexuala saptamana aceasta. Cei singuri au mari sanse sa intalneasca pe cineva ce le poate deveni partener in perioada urmatoare. In cazul in care in ultimii ani nu ai avut nicio relatie serioasa, nu te grabi doar pentru ca te simti ciudat cand prietenii ies in cuplu. Motivul trebuie sa fie mult mai serios pentru a accepta pe cineva langa tine.

Horoscop realizat de Zaza

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iulie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste