Horoscop de dragoste: 21-27 ianuarie 2013

Duminica, 20 Ianuarie 2013, ora 08:07
3587 citiri
Horoscop de dragoste: 21-27 ianuarie 2013
Foto: ziare.com

Varsator

Te supara ceva, insa preferi sa nu discuti cu apropiatii pana nu esti sigur ca totul nu se intampla doar in gandurile tale. Te temi de ceva. Esti sensibil in aceasta perioada si ai impresia ca totul are loc doar impotriva vointei tale. Asta iti poate afecta relatia personala, asa ca incearca sa gasesti un echilibru.

Pesti

Ai descoperit o noua pasiune si vrei sa il convingi si pe partenerul de viata sa adopte acelasi stil. Intelege ca nu este obligatoriu sa impartasiti aceleasi hobby-uri si respecta-i deciziile. Altfel, risti sa il enervezi si sa ai parte de un rezultat total opus celui asteptat.

Berbec

In primele zile nu o sa fii foarte atent la ceea ce se intampla acasa, insa in apropierea weekendului pui in practica ceva la care te gandesti de mult timp. Este o surpriza pentru partenerul de viata si o sa iti iasa totul asa cum speri.

Taur

Marturisirile unui apropiat aproape ca te socheaza. Nu te asteptai la asa ceva. Consideri ca mai bine nu exista aceasta discutie, pentru ca acum te simti vinovat pentru ca stii atat de multe detalii. Vor fi cateva momente in care nu vei fi sigur de cum trebuie sa reactionezi.

Gemeni

Simti nevoia de mai multa afectiune in cadrul cuplului. Nu vrei sa o spui direct, insa vrei ca partenerul de viata sa observe asta si incepi sa ii faci cateva apropouri. Ca sa eviti clipe neplacute, mai bine ai fi sincer si ai spune direct tot ceea ce se intampla si ce ganduri ai.

Rac

Viata sentimentala infloreste. In ultima vreme, nu ai avut nimic de obiectat, insa acum parca totul capata o alta culoare. Multe momente fericite. Parca nu ai vrea sa se schimbe nimic si sa ramana totul asa cum e acum.

Leu

Pui mare pret pe sinceritate si imediat ce "mirosi" o urma de minciuna te enervezi ingrozitor. Ei bine, de data aceasta, ar trebui sa te linistesti pentru ca partenerul de viata iti ascunde ceva, insa este vorba, cel mai probabil, despre achizita unui cadou.

Fecioara

Gelozia pune stapanire pe tine si incepi sa te gandesti la lucruri foarte urate in legatura cu relatia ta. Daca nu te calmezi, duci totul intr-un punct mort. Exagerezi foarte mult si o sa fii uimit cand o sa vezi ca cel de langa tine o sa cedeze si nu o sa mai fie dispus sa iti suporte crizele.

Balanta

Cel cu care iti imparti viata a fost cam ocupat si nu ti-a oferit atentia de care aveai nevoie, iar tu faci din asta o adevarata drama. Esti genul de persoana care daca nu are probleme si le creeaza singura. De ce trebuie sa te complici mereu? Bucura-te mai mult de viata fara sa pui prea multe intrebati.

Scorpion

Esti hotarat ca in aceasta saptamana sa faci un fel de test. Nu spui nimic, nu dai niciun semn ca ai nevoie de atentie, ci doar astepti sa vezi ce se intampla. O sa fii extrem de uimit de ceea ce urmeaza.

Sagetator

Detii secretul fericirii, desi in mod normal fericirea nu ar trebui sa ascunda niciun secret. Important este ca totul se calmeaza in viata ta, in asa fel incat iti ofera o liniste sufleteasca cum nu ai mai simtit de multa vreme. Cel mai multumit va fi insa partenerul de viata.

Capricorn

Casa dragostei va fi puternic influentata de planeta iubirii. In aceste conditii, asteapta-te numai la lucruri bune ce vor avea loc in compania celui drag. Singurul impediment pentru a-ti pune in aplicare planurile va fi vremea.

Horoscop realizat de Zaza

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste ianuarie, #horoscop dragoste 2013 , #horoscop dragoste