Horoscop de dragoste: 27 august- 2 septembrie 2012

Duminica, 26 August 2012, ora 11:23
3156 citiri
Horoscop de dragoste: 27 august- 2 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Te simti extrem de apropiat de partenerul de viata. Ti-a spus ceva ce te-a facut sa fii cu zambetul pe buze incontinuu. Cei care nu sunt implicati intr-o relatie au parte de momente emotionante alaturi de familie.

Fecioara

In prima parte a saptamanii te simti plictisit si fara vlaga. Nu vrei sa auzi de nimeni si nimic. Te inchizi in casa. Miercuri se va schimba total situatia. Afli ceva ce te va pune pe picioare, iar pana duminica o sa petreci incontinuu alaturi de cel drag.

Balanta

Latura romantica iese la suprafata in aceasta perioada. Aproape ca nu te recunosti pentru ca de obicei nu te comporti asa. Cel mai fericit va fi partenerul de viata care se ruga pentru astfel de clipe. Adevarul este ca l-ai cam ignorat in ultima perioada.

Scorpion

Faci ceva special acum, iar rezultatele le vei vedea abia peste o luna poate doua. Ai rabdare pentru ca asteptarea va mari suspansul, dar si placerea va fi mai mare. Crezi ca urma ceva inedit, insa o sa ramai fara cuvine cand o sa afli finalul.

Sagetator

Nu te limita la a spune "te iubesc" si atat. Demonstreaza-i celui drag cat de mult inseamna pentru tine. Daca iti permiti din punct de vedere financiar, o mica escapada romantica ar fi perfeca pentru aceste zile.

Capricorn

Sanatatea ti-a cam facut probleme si nu prea i-ai dat atentie celui drag. Acum vrei sa schimbi asta si pui la cale un plan bine realizat pentru ca surpriza sa fie una de proportii. O sa ai nevoie si de ceva banuti.

Varsator

Te-a deranjat faptul ca partenerul de viata fie nu te-a sustinut in ceva ce ai facut, fie a fost aproape indiferent la nevoile tale. Esti hotarat sa ii dai o lectie de viata. Totusi, nu il face sa plateasca mai mult decat ar fi cazul, mai ales daca miezul problemei nu era atat de important pentru tine.

Pesti

Te-ai grabit in luarea unei decizii si acum regreti ca ai facut-o. Ai nevoie de cateva zile pentru a indrepta situatia. Nu ti-ar strica ajutorul cuiva cu mai multa experienta in acest domeniu. Te temi sa ii spui partenerului de viata pentru ca el/ea te-a avertizat, insa nu ai fost deschis sugestiilor sale.

Berbec

Incepi sa crezi ca ai facut ceva extraordinar de bun in alta viata de ai parte de asa ceva acum. Te simti implinit sufleteste. Ba chiar iti vine sa plangi de fericire. Nu ai trait niciodata asa ceva si aproape ca nu esti sigur pe cum trebuie sa reactionezi.

Taur

Ai prea multa treaba la locul de munca. Accepti multe sarcini si te aglomerezi. O sa fii nevoit sa iei si acasa de lucru, ceea ce inseamna mai putin timp pentru familie. Te astepta cateva reprosuri din partea celor dragi.

Gemeni

Urmeaza sa iei parte la un eveniment important pentru cei din jurul tau. Probabil o nunta sau un botez. Te pregatesti mai mult decat cei implicati direct. Cam asta o sa faci toata saptamana. Partenerul de viata va fi cam suparat pentru ca il plimbi prin multe locuri cand voia sa faca ceva cu prietenii.

Rac

Nu intelegi ceea ce iti cere cel drag si din cauza asta este posibil sa aveti parte de o discutie contradictorie. Abia dupa cateva zile te dumiresti si incepi sa realizezi exact ce vrea. Pana la urma o sa ajungeti la un numitor comun.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste august, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste