Horoscop de dragoste: 20-26 august 2012

Duminica, 19 August 2012, ora 09:11
3911 citiri
Horoscop de dragoste: 20-26 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Iti setezi un obiectiv si aproape toata saptamana o sa te ocupi de detaliile ce tin de acesta. Te ambitionezi si mai mult atunci cand iti dai seama ca avantajele sunt mai mari decat ai crezut. O sa ignori tot ce nu are legatura cu acest lucru.

Fecioara

Cel drag va fi supus unui test psihic in aceasta saptamana si este datoria ta sa ii fii alaturi. Este adevarat ca si tu ai multa treaba, insa este mult mai important ceea ce i se intampla lui/ei. Oricum, daca totul ii va iesi cum spera si tu o sa ai parte de ceva special.

Balanta

In general, te simti bine in aceasta saptamana, insa nu te culca pe o ureche si fii atent la ce se intampla in jurul tau. Miercuri sau joi pleci undeva doar cu partenerul de viata. De mult timp nu ati avut parte de o mica escapada in doi.

Scorpion

Partenerul de viata a avut nevoie de tine, insa ai fost cam ocupat pentru a fi atent la ce vrea. Acum regreti si te intrebi cum ai putea schimba situatia. Este cam complicat. O sa ai ceva de lucru. Pregateste-te, pentru ca o sa fie nevoie de un efort marit.

Sagetator

Esti foarte optimist si fericit. Ai aflat ceva si abia astepti sa poti sa impartasesti si celor dragi. Nu mai ai rabdare. Este ceva cu adevarat important si de aceea esti atat de entuziasmat. Toata saptamana iti va fi influentata de acest lucru.

Capricorn

Luni o sa fii foarte plictisit si lipsit de vlaga, insa situatia se va schimba complet incepand de marti dupa ce o sa primesti un telefon. Afli ca, in weekend, o sa iei parte la ceva iesit din comun si nu iti mai gasesti linistea pana atunci.

Varsator

Ar fi timpul sa dai dovada de maturitate si sa te comporti ca atare. Dai piept cu o situatie neobisnuita. Demonstreaza ca cei dragi se pot baza pe tine si o sa vezi ca o sa fii privit aproape ca un erou. Nu te gandi la ceva de rau, ci mai degraba la ceva ce v-ar putea schimba viata, cel putin pe termen scurt.

Pesti

Daca te pregatesti sa pleci in concediu, alege un loc special pentru tine si partenerul de viata pentru ca de mult timp nu ati avut un moment al vostru. In cazul in care aveti copii, incearca sa ii lasi la rude pentru ca vacanta sa fie si mai frumoasa.

Berbec

Tocmai te intorci dintr-o vizita si te bucura ca ai facut o impresie buna, mai ales daca este vorba despre rudele partenerului de viata. Vrei sa continui in aceeasi nota si pui la cale o reintalnire cu acele persoane. De data aceasta la tine. Incepi sa te pregatesti de acum.

Taur

Ai o problema de sanatate si din cauza asta esti foarte recalcitrant. O sa realizezi ca exagerezi, iar in ultimele zile ale saptamanii o sa incerci sa faci ceva pentru a-i impaca pe cei pe care i-ai suparat. Vizat va fi si partenerul de viata caruia i-ai cam intins nervii la maxim.

Gemeni

Te asteapta o saptamana buna din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan sentimental. Partenerul de viata nu este un romantic desavarsit, dar acum te uimeste. Pune la cale ceva demn de povestit nepotilor. Nu il credeai capabil de asa ceva, insa uite ca reuseste sa te uimeasca chiar si dupa atata timp petrecut impreuna.

Rac

Ai aflat ceva despre partenerul de viata si acum pui la cale ceva pentru a-l impresiona. Este posibil sa aiba o problema si sa nu vrea sa te implice, dar tu nu vrei sa stai deoparte si il ajuti. Dupa ce treceti de acest hop, urmeaza cateva zile de vis pentru viata de cuplu.

Horoscop realizat de Zaza

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste august, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste