Horoscop de dragoste: 19-25 noiembrie 2012

Duminica, 18 Noiembrie 2012, ora 09:52
3183 citiri
Horoscop de dragoste: 19-25 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Luni si marti nu prea o sa iti stea gandul la familie si la partenerul de viata, insa apoi se va intampla ceva ce te va face sa iti schimbi total atitudinea. Cel drag va fi luat prin surprindere si aproape ca nu va realiza ce i se intampla.

Sagetator

Esti nepregatit pentru ceea ce urmeaza sa aiba loc. Urma sa participi la o intalnire, insa nu banuiai ca de fapt este o petrecere surpriza pusa la cale de cel drag. Vor veni prieteni pe care nu i-ai vazut de foarte mult timp si o sa te simti extraordinar.

Capricorn

O sa pui foarte mare accent pe viata sexuala. Vei avea parte de cateva momente traite la intensitate maxima. In cea de-a doua parte a saptamanii o sa pleci intr-o mica excursie alaturi de partenerul de viata. Locul ales este special pentru amandoi.

Varsator

Te simti extrem de indragostit de partenerul de viata si va purtati ca si cum ar fi primele zile de relatie. Simti fluturi in stomac. Bucura-te de aceste momente fara sa pui prea multe intrebari. Nu multi au ocazia sa traiasca asa ceva dupa atatia ani.

Pesti

Foarte rar ti se intample sa simti ca nu mai poti de dorul cuiva, insa uite ca acum ti se intampla si tie. Abia astepti sa te intalnesti cu persoana respectiva. Te gandesti chiar sa iti iei o zi libera pentru a te asigura ca totul va decurge conform planului.

Berbec

Ti-a ajuns la ureche o informatie despre cel drag, insa nu crezi. Totusi, iti pui cateva intrebari si esti usor suspicios. O sa te comporti ca un detectiv, insa va fi bine pentru ca pana la urma o sa realizezi ca erau doar zvonuri lansate de cineva rau intentionat.

Taur

Emotiile ating un nivel maxim in aceasta saptamana, in special in apropiere de weekend, deoarece urmeaza ceva ce asteptai de multa vreme. Nu mai aveai rabdare, iar ultimele zile ti se vor parea interminabile.

Gemeni

Nimic special in viata personala. Va fi o perioada extrem de linistita, aproape ca te plictisesti. Ai momente in care vrei ceva nou, insa iti dai seama repede ca nu multi au norocul tau de a avea o viata atat de calma si lipsita de stres.

Rac

Ti se va face o declaratie de dragoste cum rar ti-a fost dat sa auzi. Esti impresionat si mai ca iti vine sa plangi, insa nu vrei sa o faci exact acum. Oricum, acesta este un moment demn de povestit si peste foarte mult ani.

Leu

Nu ai mult timp liber, insa si putinul de care dispui vrei sa fie de calitate. Tocmai de aceea, pui la cale ceva ce o sa te apropie foarte mult de cei dragi, mai ales de cel iubit. O sa te respecte foarte mult pentru efortul depus si in curand va face si el/ea ceva asemananor.

Fecioara

Nu trebuie sa iei cuvant cu cuvant tot ceea ce spune partenerul de viata pentru ca vorbele pot fi interpretate gresit. Ai mare grija, altfel risti sa ajungi la discutii destul de serioase si chiar la o despartire. Fii cu bagare de seama.

Balanta

Ai grija cum te comporti in preajma persoanelor de sex opus pentru ca partenerul de viata ar putea interpreta gresit si risti sa ai parte de discutii extrem de tensionate. Cateodata te deranjeaza gelozia sa, insa nici tu nu stai la locul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste noiembrie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste