Horoscop de dragoste: 18-24 iunie 2012

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 13:25
3611 citiri
Horoscop de dragoste: 18-24 iunie 2012

Gemeni

Vei fi pus in situatia de a face alegeri dificile. Vei imbratisa insa ideea compromisului, iar lucrurile nu vor mai parea asa dificile si relatia va evolua. Mai mult, daca planifici o atmosfera intima, vei afla cu siguranta cat de speciala este relatia in care te afli.

Rac

In cazul in care incepi o relatie noua, ia lucrurile pas cu pas si nu te grabi in intimitati prea mari. Bucura-te de prietenii tai si de sprijinul pe care acestia ti-l ofera si nu iti incarca prea mult calendarul amoros.

Leu

Te simti mult mai bine pe masura ce capeti tot mai multa incredere in fortele proprii. Oricare ar fi stadiul in care se afla relatia ta amoroasa, se vor inregistra niste schimbari majore.

Fecioara

Viata ta amoroasa e la cote maxime, pentru ca ai devenit mult mai comunicativ. Diferentele dintre voi sunt ceea ce va apropie si mai mult, iar legatura pe care o aveti devine mai profunda.

Balanta

Devii mai increzator in fortele proprii si ai putea face o noua cucerire. Daca esti totusi intr-o relatie, ai putea simti nevoia de a "dezmorti" armele seductiei printr-un flirt aparent nevinovat, in contextul in care partenerul pare momentan pe o cu totul alta lungime de unda.

Scorpion

Ai mari sanse de a intalni, la serviciu, o persoana exact pe placul tau, deci ideea de concendiu nu este foarte buna. Birourile si salile de sedinta se vor dovedi mult mai ofertante decat plajele ori barurile.

Sagetator

Vei face o calatorie cu persoana iubita. Fie ca e vorba de o iesire din tara sau de o deplasare scurta, vei avea parte de momente romantice. Nu uita, dragostea e mai intensa daca mai schimbi, din cand in cand, decorul.

Capricorn

Daca in ultima vreme ai zburdat in voie, incepi acum sa te potolesti si sa iti doresti o perioada mai linistita in ceea ce priveste viata amoroasa. Pentru tine, dragostea trece prin stomac si portofel si nu vrei efuziuni sentimentale, ci calcule reci si pragmatice.

Varsator

O relatie de prietenie se transforma in dragoste cu nabadai. E drept ca va faceati ochi dulci de mai multa vreme, insa abia acum ti-ai luat inima in dinti si ti-ai declarat sentimentele.

Pesti

A venit timpul ca, in relatia ta, sa se vorbeasca despre casatorie sau chiar un copil. Prietenii si familia te sustin si te gandesti sa pui ideea in practica in cel mai scurt timp.

Berbec

Preferi sa calatoresti decat sa iti bati capul cu dragostea. Pentru tine sexul e mai important decat romantismul, dar s-ar putea sa gasesti o persoana care sa-ti imparta convingerea.

Taur

Esti prea timid: iubesti, dar ti-e teama sa iti marturisesti sentimentele. Preferi sa te apropii de persoana iubita fara a-i spune adevaratul motiv, inventand tot felul de pretexte doar pentru a-i fi in jur.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste