Horoscop de dragoste: 17-23 decembrie 2012

Duminica, 16 Decembrie 2012, ora 09:04
4121 citiri
Horoscop de dragoste: 17-23 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Saptamana incepe bine pentru relatia ta. Atat tu, cat si partenerul de viata ati pus la cale cate un plan pentru a va surprinde reciproc. O sa aveti parte de cateva clipe de vis in intimitate. Doar copiii va vor "deranja" din cand in cand, dar stiti cum sa ii faceti sa va lase singuri.

Capricorn

Luni si marti o sa ii tratezi cu indiferenta pe cei din jur pentru ca esti concentrat pe cei ceva ce o sa ii bucure tocmai pe ei. Nu vrei sa le spui nimic, insa din cauza asta se vor supara putin. Tristetea o sa dispara cand vor realiza ceea ce ai facut cu atat de mult drag.

Varsator

Ai muncit timp de cateva saptamani la ceva ce il va face partenerul de viata sa creada ca este cel mai noroscos om din lume. Il vei lasa fara cuvinte. Va fi atat de emotionat si bucuros, incat va dori sa impartaseasca fericirea cu toti cunoscutii. Asteapta-te la cativa musafiri.

Pesti

Pentru a obtine ceea ce doresti invata sa ceri intr-un mod civilizat si mai ales sa spui cand vrei ceva. Nimeni nu iti poate citi gandurile. Sa nu ai impresia ca ceilalti stiu ce iti trebuie. Uneori, te enervezi cand nu primesti ceea ce astepti, dar acum iti dai seama cum trebuie sa procedezi si ii spui partenerului de viata ce ai de gand.

Berbec

O ruda castiga ceva sau are parte de o mare realizare si o sa sarbatoriti cu totii acest eveniment. Va strangeti si profitati de ocazie pentru a petrece timp de cateva ore depanand amintiri. O sa va amuzati foarte mult si va decideti sa repetati experienta cat de curand.

Taur

Te-a deranjat ca cel cu care iti imparti viata ti-a ascuns ceva. El/ea a facut-o in dorinta de a te proteja, insa tu interpretezi totul gresit si consideri ca fiind nepotrivit gestul sau. Dupa cateva zile realizezi ca intentia sa a fost una buna si ca nu ar fi trebuit sa reactionezi asa. Acum trebuie sa iti ceri scuze intr-un mod aparte.

Gemeni

Ai foarte multa treaba la birou si ajungi epuizat acasa, fara chef sa fii atent la ceea ce face cel drag. Primele zile nu spune nimic, insa joi s-ar putea sa iti reproseze asta. Ar fi cazul sa faci ceva in acest sens, pentru a nu ajunge sa fii pus sa alegi.

Rac

Fericirea ti se citeste pe chip de la distanta. Nu este nevoie de cuvinte pentru ca cei din jur sa realizeze ca ti s-an intamplat ceva ce te face sa te simti in al noualea cer. Vrei sa impartasesti cu ei bucuria, insa mai astepti cateva zile pana cand o sa afli ceva 100%. Cand le vei spune o sa inteleaga de ce ai aceasta stare.

Leu

Se apropie un eveniment important pentru tine si familie si fiecare dintre voi mestereste ceea ce sta in puterile sale. Vreti sa va asigurati ca momentul culminant va fi deosebit pentru toti. O sa cheltuiesti ceva cam multi bani, insa merita efortul. Dispozitia celor dragi este cea mai importanta pentru tine, mai ales cand vine vorba de sot/sotie sau copii.

Fecioara

In ultima perioada ai discutat foarte mult cu o persoana de sex opus si incepi sa te intrebi daca va leaga ceva mai mult decat o simpla prietenie. Te bate gandul sa incerci ceva mai mult, insa te temi de un refuz si de faptul ca ai putea sa strici ceea ce ati construit in acest timp. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

Balanta

Simti ca ceva este in neregula cu cel drag si il stresezi in incercarea ta de a afla totul si risti sa ridice tonul. Lasa-l sa se calmeze, nu il stresa, pentru ca si asa este foarte suparat din cauza locului de munca. O sa iti spuna cand simte ca este timpul, deocamdata trebuie sa isi rezolve treburile.

Scorpion

Ai un chef nebun sa stai doar cu cel drag. Fie ca va uitati la film, fie ca stati in pat si visati cu ochii deschisi, important este sa il simti aproape. In ultima vreme munca v-a ocupat tot timpul si acum vrei sa recuperezi.

Horoscop realizat de Zaza

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste decembrie , #horoscop dragoste