Horoscop de dragoste: 14-20 ianuarie 2013

Duminica, 13 Ianuarie 2013, ora 09:13
5334 citiri
Horoscop de dragoste: 14-20 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Te asteapta o saptamana plina de momente memorabile petrecute in compania celui drag. Te simti foarte apropiat de el/ea si vrei sa ii arati intr-un mod deosebit. Te gandesti sa planifici o mica escapada intr-un loc special pentru amandoi.

Varsator

Esti cu nervii la pamant si din cauza asta ajungi sa te certi fara rost cu partenerul de viata. Invata sa separi viata profesionala de cea personala, pentru a nu ajunge sa regreti acest lucru. Intotdeauna trebuie sa existe o bariera.

Pesti

Nu te poti plange de nimic din punct de vedere al relatiei cu familia. Ba chiar te bucuri ca s-au rezolvat cateva aspecte ce iti dadeau batai de cap. Acum te poti concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Berbec

Vrei sa iti faci ordine in viata si primul capitol vizat este relatia personala. Te nemultumesc cateva lucruri si esti hotarat sa faci totul pentru ca perioada urmatoare sa fie mai linistita.

Taur

Atunci cand cineva iti greseste, cu greu iti intra din nou in gratii. Ei bine, uite ca la inceputul anului esti mult mai iertator si nu dai atentie tuturor nimicurilor. Datorita acestei atitudini va fi o atmosfera mult mai placuta in jurul tau, iar prietenii vor observa aceasta imbunatatire.

Gemeni

Gesturile facute de cel drag te fac sa te simti in culmea fericirii. Te-a luat prin surprindere cu tot ceea ce a facut si trebuie sa ii intorci favoarea. Ar fi bine sa faci ceva si pentru el, deoarece in ultima perioada a muncit extrem de mult pentru ca totul sa fie roz in viata voastra.

Rac

Nu simti nevoia de nimic special in viata ta, pentru ca toate lucrurile merg ca pe roate. Relatia cu cel drag este perfecta, ba merge chiar mai bine decat te-ai fi asteptat tu. Important este sa nu faci nimic care sa duca la un conflict.

Leu

In primele zile o sa fii agitat din cauza locului de munca, insa pe masura ce se apropie weekendul o sa te simti mai relaxat si vei acorda mai multa atentie partii personale. Joi sau vineri o sa faci ceva ce il va impresiona pe cel drag. O sa ramana fara cuvinte.

Fecioara

O duci ceva mai bine din punct de vedere financiar si ai scapat de cateva griji, ceea ce te face sa fii mult mai relaxat. Evident, primul lucru care iti vine in cap este sa faci ceva special pentru familia ta, vizati fiind sotii sau sotiile.

Balanta

Cu rabdarea treci si marea. Asta trebuie sa fie atitudinea ta in aceasta perioada. Se pune multa presiune pe tine si daca nu esti cumpatat, poti sa clachezi. Este important ca partenerul de viata sa iti fie alaturi si sa te sprijine neconditionat.

Scorpion

Au loc evenimente ce te fac sa te simti incomod. Cel mai probabil vor avea legatura cu rudele partenerului de viata. Acesta face tot ceea ce ii sta in putinta sa iti faca situatia cat mai usoara, apreciaza efortul sau.

Sagetator

Nu te asteptai la nimic special pentru aceasta perioada, insa cel drag te va uimi cu ceea ce pregateste. O sa ramai fara cuvinte. Va fi ceva demn de a povesti si nepotilor.

Horoscop realizat de Zaza

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste ianuarie, #horoscop dragoste 2013 , #horoscop dragoste