Horoscop de dragoste: 13-19 august 2012

Duminica, 12 August 2012, ora 11:16
3689 citiri
Horoscop de dragoste: 13-19 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Luni si marti o sa fii epuizat din cauza locului de munca si nu prea vei putea sa te concentrezi asupra vietii de acasa. O sa ii superi pe cei dragi, dar iti vei lua revansa in urmatoarea perioada. Chiar o sa te simti vinovat si o sa faci ceva special pentru ei.

Fecioara

Este o perioada perfecta pentru relatia ta. Esti implicat in foarte multe lucruri alaturi de cel drag si aceasta apropiere iti da foarte multa incredere in voi ca si cuplu. Esti dispus sa faci foarte multe lucruri pentru a-i arata cat il/o apreciezi.

Balanta

Iti place cineva, insa tinzi sa exagerezi cu gesturile fata de el/ea. Lasa-i timp sa digere fiecare informatie. Nu il/o face sa fuga de tine pentru ca pari prea insistent/a. Cu cat te vei comporta mai normal, cu atat o sa ai parte de un succes mai mare.

Scorpion

Iti atingi limitele rabdarii in aceasta saptamana. I-ai avertizat pe cei din jur ca trebuie sa faca ceva, dar nimeni nu te-a luat in serios. O sa faci ceva pentru a-ti recastiga respectul lor. Partenerul de viata va fi foarte mandru de tine.

Sagetator

Ceea ce ai pus la cale este foarte riscant, insa nici nu iti trece prin gand sa dai inapoi. Ai parte de sprijinul celor dragi si asta iti da foarte mare incredere in tine. O sa fii capabil sa faci fata in alt mod provocarilor.

Capricorn

Ai agenda plina, asa ca nu programa nimic pentru aceasta saptamana. Altfel, risti sa nu mai poti face ceea ce ai promis familiei. Nu risca discutii fara rost pentru ca si asa atmosfera este tensionata. Fa-ti un plan si incearca sa il respecti cu strictete.

Varsator

E prea multa agitatie in jurul tau si nu mai intelegi nimic. La birou, colegii sunt in priza pentru ca se apropie o sedinta si fiecare alearga in cate o parte. Acasa, cei dragi iti solicita ajutorul pentru ceva ce ar necesita timp. Te afli intr-un impas. Ai nevoie de o pauza. Stai cateva ore si fa-ti ordine in ganduri.

Pesti

Casa dragostei are parte de o imbunatatire. Dupa cateva luni in care parca nu ai fost pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata, o sa aveti parte de cateva zile liniste. Parca va intelegeti din priviri. Te bucura aceasta schimbare.

Berbec

Nu ai rabdare sa asculti ceea ce au ceilalti sa iti spuna si faci ce vrei. Pe la mijlocul saptamanii o sa realizezi ca ai gresit comportandu-te asa si ceri o mana de ajutor. O sa te lovesti de cateva refuzuri pentru ca oamenii s-au saturat sa astepte sa iti deschizi ochii. Ai grija ce faci in continuare.

Taur

Cel drag te-a rugat in nenumarate randuri sa faci ceva si mereu ai gasit cate o scuza pentru a nu ii da curs. Acum ai realizat ca te-ai intins prea mult cu amanarea si te pui pe treaba. Daca stiai ca atitudinea sa va fi atat de buna dupa ce faci asta, l-ai fi ascultat de mai mult timp.

Gemeni

Esti prins in prea multe activitati si simti ca nu o sa ajungi in locul in care are loc un fel de reuniune de familie. Colegii de la munca iti vor sari in ajutor pentru ca stiu cat conteaza asta pentru tine. O sa ai parte de momente demne de povestit mult timp de acum inainte.

Rac

Supriza pusa la cale de partenerul de viata te ia prin surprindere. Nu te-ai fi gandit niciodata ca este capabil/a de asa ceva si ramai fara cuvinte. Iti va lua cateva zile sa digeri informatia. Apoi o sa faci si tu ceva special.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#horoscop dragoste august, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste