Horoscop de dragoste: 11-17 februarie

Duminica, 10 Februarie 2013, ora 10:07
5633 citiri
Horoscop de dragoste: 11-17 februarie
Foto: Ziare.com

Varsator

Este timpul de mai multa distractie in cadrul cuplului, altfel monotonia va acapareaza cu totul. Ar prinde bine o plecare din oras. Un weekend la munte doar in doi ar fi perfect.

Pesti

Energia de care dai dovada te va ajuta cel mai mult acasa. De obicei, ajungeai epuizat de la munca si nu mai aveai chef de ceea ce iti propunea cel drag. Acum esti deschis si primesti cu bratele deschise variantele sale.

Berbec

Putina gelozie nu strica nimanui, insa nu in exces, pentru ca de la o cearta pana la despartire este doar un pas. Si inca unul foarte mic. Te afli pe un teren minat, asa ca ai grija la fiecare pas.

Taur

Nu este cazul sa intri in panica, dar poate ar fi bine sa acorzi atentie detaliilor ce au iesit la iveala in privinta relatiei tale. Mai bine sa te documentezi si sa te inseli, decat sa ramai cu un semn de intrebare.

Gemeni

Cel drag iti pregateste o seara speciala luni. Va fi ceva foarte romantic si care te va face sa fii fericit toata saptamana. Indiferent ce se va intampla in urmatoarele zile, tu vei fi cu zambetul pe buze.

Rac

Urma sa ii faci o marturisire celui drag si te temeai de reactia sa. Spre marea ta uimire, va fi cu totul diferit fata de ceea ce banuiai tu. Prin acest lucru, iti demonstreaza inca o data ce sentimente are fata de tine si ca te poti baza pe el/ea in orice situatie.

Leu

Pariezi totul pe o carte si risti sperand sa ii faci o surpriza celui drag. Ai depus mult efort si chiar ai investit si bani pentru a te asigura ca totul o sa fie asa cum speri. Astrele sunt de partea ta, iar planeta iubirii isi face perfect treaba.

Fecioara

Cam multa tensiune intre tine si persoana iubita. Niciunul nu vrea sa preia initiativa si sa vorbeasca despre ceea ce va deranjeaza. Pana la urma va trebui sa o faceti. Atunci o sa invatati cat de importanta este comunicarea.

Balanta

Pozitia planetelor o sa te faca receptiv la nevoile celui din jur si mai ales la ceea ce vrea cel drag. De ceva timp iti tot propune o escapada in doi, insa mereu gasesti scuze. Acum a venit vremea sa ii indeplinesti dorinta.

Scorpion

Condimenteaza-ti viata sexuala si fii ceva mai deschis fata de nou. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti incalci anumite principii, ci doar sa fii putin mai flexibil. Asta o sa aduca multe lucruri bune in viata ta.

Sagetator

Este un moment bun pentru a cunoaste oameni noi, nu neaparat intr-un mod sexual, ci pur si simplu sa socializezi mai mult. Chiar daca esti implicat intr-o relatie iti prinde bine sa porti discutii cu mai multi oameni.

Capricorn

Te bate gandul sa faci un pas important in ceea ce priveste relatia personala. Pe de alta parte, daca esti singur, incearca sa iesi prin alte locuri fata de cele obisnuite. Aici nu prea ai sanse sa cunosti pe cineva ce ar putea sa devina special pe viitor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2013, #horoscop dragoste februarie , #horoscop dragoste