Horoscop de dragoste: 10-16 decembrie 2012

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 10:10
4045 citiri
Horoscop de dragoste: 10-16 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

In primele zile nu iti sta gandul la iubire, pentru ca munca te acapareaza cu totul. Miercuri sau joi o sa ai parte de o discutie destul de serioasa cu partenerul de viata si o sa afli ceea ce il deranjeaza. Realizezi ca si tu ai gresit si ca trebuie sa refaci raul facut.

Capricorn

Planeta iubirii te va face deosebit de atent la cel drag. Aproape ca il sufoci cu atata afectiune. Nu il deranjeaza, ba chiar este incantat de atmosfera din caminul conjugal.

Varsator

Ai fost cam egoist atunci cand ai luat o decizie fara sa o discuti cu cel alaturi de care traiesti. Acum te lovesti de reactia sa nu prea placuta si intelegi ca ai gresit. Nu poti sa schimbi nimic, dar poti incerca sa faci ceva pentru a-l imbuna.

Pesti

Va fi o saptamana minunata pentru casa bucuriilor, a distractiei si a relatiilor sentimentale. De multa vreme nu ai avut parte de asa ceva. Esti tot timpul cu zambetul pe buze. Pana si colegii de munca vor observa imbunatatirea din atitudinea ta.

Berbec

Inca de luni o sa observi ceva diferit la sot/sotie. Poti jura ca este vorba despre ceva in legatura cu infatisarea, insa nu iti dai seama si mai bine taci ca sa nu il/o superi. Pana la urma o sa realizezi ca este vorba despre ceva sufletesc care il/o face sa para cu totul altul/alta.

Taur

Daca tot anul ar fi cum este aceasta saptamana, nici ca ai mai avea vreo problema. Fericirea ti se citeste pe chip. Ai vrea sa multumesti tuturor cunoscutilor pentru cum te fac sa te simti. Cel mai apreciat o sa fie cel drag.

Gemeni

Luni ti se face o marturisire care te cam socheaza. Nu ai idee cum sa reactionezi si ramai blocat. Incerci sa iti revii si sa spui ceva, insa nu poti. Cateva zile vei fi in aceeasi stare. Nu poti sa reactionezi asa cum ar fi normal. Poate fi vorba despre o cerere in casatorie sau ceva asemanator.

Rac

Te implici intr-un flirt nevinovat cu o persoana de sex opus, dar acest lucru pare ciudat pentru cei din jur si ajungi sa fii banuit ca ai o aventura. Ai grija cum manevrezi intreaga situatie pentru ca risti sa ai probleme in cadrul cuplului. Chiar daca esti nevinovat, nu lasa loc speculatiilor.

Leu

In plan sentimental, te poti astepta la orice in aceasta saptamana. Sunt momente linistite si banale in care preferi sa citesti decat sa faci orice altceva, dar vor fi si momente in care iti doresti doar compania celui drag.

Fecioara

Astrele te influenteaza extrem de mult in zilele urmatoare. Tot ceea ce faci este legat de planeta iubirii si cu fiecare pas esti mai aproape de telul pe care ti l-ai propus. Nu te gandi ca nu este nevoie de efort, din contra.

Balanta

Partenerul de viata are, uneori, idei cel putin ciudate. Acum intentioneaza sa te supuna unui fel de test pentru a observa cat de mult poti suporta. Nervii iti vor fi intinsi la maximum. Incearca sa ii faci jocul si sa ii demonstrezi ca esti mult mai puternic fata de cum ar crede el.

Scorpion

In primele zile nu se va intampla nimic iesit din comun si te cam enerveaza pentru ca monotonia nu este ceva care sa se potriveasca cu ritmul tau de viata. Cand vezi ca nimeni nu are de gand sa schimbe asta, iei atitudine si il inviti pe cel drag intr-un loc special pentru amandoi.

Horoscop realizat de Zaza

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste decembrie , #horoscop dragoste