Horoscop: Cum sa cuceresti femeia GEMENI

Joi, 23 Februarie 2012, ora 14:57
26670 citiri
Horoscop: Cum sa cuceresti femeia GEMENI
Foto: Ziare.com

Femeile nascute sub semnul gemenilor sunt, de obicei, stralucitoare, vorbarete si vioaie. Au o sete uimitoare de a cunoaste si absorb informatiile ca un burete.

Zodia aceasta este un semn de aer, ceea ce inseamna ca sunt compatibile cu balantele si varsatorii.

Flirteaza intr-un mod inteligent, te sfatuieste eHow. Femeile gemeni sunt foarte inteligente si sunt atrase de conversatiile interesante despre subiecte iesite din comun sau serioase. Daca vrei sa ii atragi atentia, pregateste-te sa discuti cu ea despre altceva in afara de cubul rubic sau care este ultima barfa din showbiz.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul GEMENI

Starneste-i curiozitatea. Femeile nascute in zodia gemeni sunt precum pisicile: nu pot spune nu lucrurilor noi si interesante. Gaseste un subiect interesant, dar care nu ii este foarte familiar si o sa vezi ca va sta lipita de tine ca sa afle mai multe. Evita sa faci ceea ce fac altii si nu discuta despre aceleasi carti, filme sau stiri pentru ca o sa o plictisesti.

Evita rutina pentru ca nu suporta sa faca ceva prea mult timp. In plus, o poti provoca sa faca multe lucruri in acelasi timp pentru ca ii place datorita faptului ca este capabila sa isi imparta atentia in mai multe lucruri.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BERBEC

Ca un truc ar trebui sa stii ca zonele sensibile ale nativelor in gemeni sunt bratele, umerii si mainile, asa ca atinge-i degetele usor pentru a o face sa tresara.

Daca vrei sa o cuceresti cu un buchet de flori, orienteaza-te catre lacramioare, trandafiri galbeni sau liliac.

Afla numai de pe Ziare.com cum poti sa cuceresti nativii fiecarei zodii.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#trucuri dragoste zodia gemeni, #trucuri dragoste gemeni , #zodia gemeni