Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 12:53
46682 citiri
Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC
Foto: Ziare.com

Barbatii raci sunt oameni care adora ordinea in ceea ce priveste viata personala si sentimentele. Sunt de incredere, dar ocazional si capriciosi. Afla mai multe despre ei daca vrei sa ii cuceresti.

Chiar daca afiseaza o imagine care lasa impresia ca are incredere in propriile forte, el este de multe ori nesigur si se va retrage in singuratate de care ori se simte in pericol. Loialitatea de neclintit il face un partener dedicat in cadrul relatiilor, aminteste eHow.

Din cauza faptului ca uneori este rezervat si timid, poate fi foarte dificil sa il scoti in lume. Asta inseamna ca daca vrei sa te intalnesti cu un rac, trebuie sa ii oferi confort, siguranta si intelegere emotionala.

Suna-l, da-i un e-mail si spune-i ca ai un plan inainte sa astepti sa faca el o mutare. Semnul de apa prefera sa fie pasivul in cadrul unei relatii. Este adesea timid si nesigur si ii este greu sa isi urmeze interesele pe plan sentimental.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

Ca sa ai parte de atentia sa trebuie sa il provoci la anumite activitati si conversatii, dar si sa ii arati ca esti cu adevarat interesata de el.

Marturiseste-i sentimentele frecvent si sincer, chiar si atunci cand iti este frica sau te confrunti cu anxietatea. Racul este guvernat de Luna, iar asta il face sa fie condus de sentimente. El va aprecia ca ii spui ce simti.

Intreaba-l despre trecutul sau, inclusiv momentele cele mai dragi din copilarie, experientele de la scoala sau provocarile de care a avut parte. Este foarte educat, are amintiri extrem de clare si ii va face placere sa iti povesteasca toate acestea. Prin aceste lucruri il vei face sa isi deschida sufletul fata de tine.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul GEMENI

Surprinde-l cu o cina romantica la lumina lumanarilor. Iubeste sentimentul de siguranta, iar o cina gatita acasa si un cadru intim il vor ajuta sa se relaxeze foarte mult.

Incearca sa ii cunosti familia. Dintre toate semnele zodiacale, racul este cel mai atasat de familie si va mentine legatura cu rudele toata viata.

Afla numai de pe Ziare.com cum poti sa cuceresti nativii fiecarei zodii.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#sfaturi relatii barbatul rac, #caracteristici barbatul rac, #barbat zodia rac , #zodia rac