Horoscop: 9 septembrie 2014

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 07:30
3344 citiri
Horoscop: 9 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Trebuie sa iti reevaluezi finantele si sa te gandesti bine inainte sa dai banii pe ceva, pentru ca ai putea sa ramai cu portofelul gol.

Balanta

E mai bine sa taci si sa asculti, pentru ca poti sa auzi amanunte interesante. Sfaturile primite astazi iti vor fi de ajutor, trebuie doar sa stii cum sa te folosesti de ele.

Scorpion

Esti foarte horarat sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Nimic nu te poate opri din drumul tau, chiar daca o sa ai de trecut peste multe hopuri.

Sagetator

Emotiile de astazi te intaresc si te ajuta sa faci fata cu brio unei provocari. Esti cu picioarele pe pamant si dai dovada de multa maturitate, impresionandu-i pe cei de langa tine.

Capricorn

Nu renunti usor si oferi argumente solide pentru a-ti sustine punctul de vedere. Chiar daca cineva nu este de acord cu tine, tu lupti pana la epuizare.

Varsator

Astrele nu sunt favorabile afacerilor, asa ca stai departe de investitii. Mai bine pune banii deoparte decat sa pornesti pe un drum presarat cu greutati.

Pesti

Soarele te ajuta sa rezolvi o problema care iti dadea batai de cap de cateva zile. Apoi, te poti concentra pe ceva care tine de sufletul tau.

Berbec

Trebuie sa gasesti curajul sa spui ceea ce ai pe suflet. Altfel, o sa aduni foarte multa frustrare si o sa izbucnesti cand nimeni nu se asteapta.

Taur

Esti liber ca pasarea cerului si profiti la maximum de asta. Petreci mult timp prin magazine pentru un hobby pe care l-ai descopeit de curand. Nu uita sa cumperi ceva si pentru partenerul de viata ca sa nu se simta neglijat.

Gemeni

Rutina zilnica isi spune cuvantul. Chiar daca au trecut doua zile din saptamana aceasta, tu te simti epuizat. Ia-ti o zi libera sau prelungeste-ti weekendul ce vine.

Rac

Ai parte de un sprijin venit de la cine nu te astepti. Loialitatea de care da dovada acest om te uimeste. Gasesti prieteni adevarati in persoane la care nu te astepti.

Leu

Ai impresia ca lumea intreaga este impotriva ta. Ti se pare. Trebuie sa te linistesti si sa iei lucrurile in ordine. Facandu-ti un plan, o sa iti fie mult mai usor sa faci fata.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 9 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic