Horoscop: 7 ianuarie 2014

Marti, 07 Ianuarie 2014, ora 07:01
3910 citiri
Horoscop: 7 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Esti foarte relaxat si incepi munca cu zambetul pe buze. Lucrurile incep sa se aseze pe toate planurile, iar partea financiara va avea parte de o imbunatatire.

Varsator

Te iau prin surprindere cateva evenimente de la locul de munca. Nu te asteptai la asemenea schimbari chiar de la inceputul anului. Va dura cateva ore pana vei intelege tot.

Pesti

Nu ai chef de munca, pentru ca inca te gandesti la perioada libera. Este vremea sa revii cu picioarele pe pamant si sa te ocupi de proiectele urgente.

Berbec

Primesti o propunere interesanta ce are legatura cu viata personala. Iti surade ideea si dai curs imediat invitatiei. Rezultatele se vor observa abia prin luna martie.

Taur

Numeri zilele pana cand se va intampla ceea ce astepti de cateva luni, chiar ani. Esti foarte entuziasmat. Va fi mult mai frumos decat sperai.

Gemeni

Nu te apuca sa faci modificari in casa, pentru ca risti sa ramai intepenit. Starea de sanatate nu este excelenta si nu este bine sa risti in aceasta perioada.

Rac

Astepti sa faci un anunt, care va duce la numeroase schimbari in viata ta. Daca vrei sa iti muti domiciliul, acum ar fi un moment bun. Astrele sunt de partea ta.

Leu

Nu duci lipsa de energie astazi, insa nu ai idee cum sa o consumi. Partenerul de viata are o propunere care o sa te incante.

Fecioara

Entuziasmul tau nu poate fi descris in cuvinte. Vestile primite in primele ore ale zilei te vor duce pe culmile fericirii. Seara o sa anunti toti prietenii despre reusita ta.

Balanta

Intampini dificultati de ordin financiar. Nu ai fost atent in perioada sarbatorilor si acum suporti consecintele. Ar fi bine sa eviti magazinele zilele acestea.

Scorpion

Revii la o activitate in privinta careia ai luat o pauza acum cateva luni. Redescoperi placeri pe care nu le-ai experimentat de multa vreme si acest lucru iti da o stare de bine.

Sagetator

Dimineata o sa fii destul de adormit si daca nu esti atent, ratezi o informatie esentiala la birou. Bea cafea, spala-te pe fata cu apa rece sau fa orice te-ar putea ajuta sa te trezesti. Este nevoie de tine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#horoscop 7 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic