Horoscop: 5 noiembrie 2015

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 07:28
5616 citiri
Horoscop: 5 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Fii foarte atent la persoanele de sex opus si din aceeasi zodie cu tine. Urmaresc un loc, o functie pe care si tu il/o vizezi si se anunta o batalie stransa.

Sagetator

Casa familiei intra in atentia astrelor. Petreci mai mult timp cu persoanele apropiate si descoperi lucruri interesante despre unele rude cu care abia ai vorbit in ultima perioada.

Capricorn

Ai nevoie de multe lucruri pe care nu le ai la indemana. Refuzi sa pierzi timpul fara rost si incepi imediat treaba, pentru ca totul sa iasa cum ai planuit.

Varsator

Nu folosi un ton ridicat daca vrei sa obtii ceva de la o persoana pentru care conteaza modul in care te comporti cu ea. Trebuie sa iti urmaresti interesul.

Pesti

De ceva timp te urmareste o intrebare, iar astazi o sa afli raspunsul. Esti dezamagit, pentru ca sperai si credeai ca o sa fie ceva mai grav.

Berbec

Urmeaza sa participi la un eveniment important pentru un prieten, dar toata actiunea o sa te puna si pe tine pe ganduri si faci o schimbare in planurile pentru urmatoarele saptamani.

Taur

Ai o idee pentru petrecerea weekendului, dar sotul/sotia crede ca este destul de riscant sa te incumeti la asa ceva. Va trebui sa duci munca de lamurire.

Gemeni

Inca de la prima ora ajung la tine niste informatii care te fac sa iti schimbi parerea despre o persoana din anturaj. Dar pentru ca refuzi sa accepti ceea ce se intampla mergi direct si adresezi intrebarile corecte.

Rac

Dupa cateva zile agitate, s-a asternut linistea in viata ta si ar fi cazul sa profiti de asta pentru a lua o mica pauza. Ai putea sa pleci cateva zile in concediu.

Leu

Ai pasit pe un drum indraznet si ai nevoie de sustinere. Prietenii adevarati observa imediat si isi ofera sprijinul neconditionat.

Fecioara

Ai de realizat niste sarcini migaloase carora trebuie sa le aloci mai mult timp, asa ca pentru seara nu programa nimic departe de casa, pentru ca nu vei reusi sa ajungi.

Balanta

La birou se anunta haos din cauza lipsei de comunicare dintre departamente. Trebuie sa va organizati mai bine, altfel o sa aveti probleme in cazul unui control.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 5 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic