Horoscop zilnic. Sâmbătă, 31 iulie

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 07:00
3890 citiri
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 31 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Popularitatea ta este în creștere și, chiar dacă vor mai există unele controverse cu prietenii, nimeni nu se va supără și vei reuși să străluceșți în societate oriunde te vei duce. Starea ta fizică va fi bună, dar totuși, n-ar strică să îți păstrezi măcar o ora pentru odihnă și relaxare. Vei primi o informație pe care nu este cazul să o iei drept bună.

Taur: Unul dintre părinți ar îți va face un anunț de care se va bucură întreagă familie. În ceea ce privește proiectele pe care ți le-ai făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări, care însă nu te vor deranja într-o prea mare măsură. Prietenii de pe alte meleaguri vor lua legătură cu ține pentru a-ți face o propunere. Gândește-te înainte de a da un răspuns.

Gemeni: Relația cu prietenii va fi bună pe tot parcursul zilei și vei petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău și nu vei putea să-l refuzi. N-ar fi exclus nici să cheltuieșți pentru distracții în compania prietenilor, dar cum acest lucru te va ajută să depășeșți stresul din ultimul timp, nu are de ce să-ți pară rău.

Rac: Din punct de vedere sentimental situația nu este chiar cea pe care ți-ai dori-o dar atâta timp cât relația cu persoană iubita este echilibrată nu este cazul să intervii. Din punct de vedere intelectual funcționezi la limita superioară, dar nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Păstrează-ți ceva mai mult timp pentru odihnă.

Leu: Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vor lua legătură cu ține, ceea ce îți va face mare plăcere. Vei avea unele discuții constructive cu ființă iubita referitoare la programul din timpul liber și până la urmă vei reuși să îți impui punctele de vedere. Ți se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să dai un răspuns inaite de a-ți fi clare toate condițiile.

Fecioara: În cămin s-ar putea deteriora câte ceva, dar cum remedierile se vor face cu ușurință, nu este cazul să te enervezi. Este foarte posibil să fie nevoie să faci o mulțime de drumuri pentru a te vedea cu rudele, dar și cu partenerii de distracție. Persoanele mai tinere din familie se pare că îți vor face o surpriză plăcută, care te va ajută să închei ziua foarte optimist.

Balanță: Energia fizică va fi la limita inferioară, așa că nu este cazul să te implici în activități care să te suprasolicite. Proiectele pe care le ai în plan pentru timpul liber vor trebui amânate din cauza unor situații neprevăzute, dar vor apărea alte posibilități de distracție care îți vor da posibilitatea să te simți excelent. Relația cu ființă iubita ar putea fii ceva mai tensionată.

Scorpion: Situația financiară are toate șansele să se îmbunătățească, demonstrând astfel că nu ai muncit degeaba. Partenerul de viață ar putea avea o mică neînțelegere cu unul dintre părinți. Cel mai bine ar fi să nu intervii în nici un fel. Ai putea să mai schimbi câte ceva în aspectul tău exterior și cu siguranță n-o să-ți pară rău.

Săgetător: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, căci nu vei reuși să îți foloseșți de energia de care dispui. Ai tendința de a te implică în mai multe activități odată și în felul acesta nu vei reuși să te odihneșți. Încearcă să-ți organizezi cu atenție timpul și mai ales, ascultă și sfatul celor din anturajul apropiat. Activitățile intelectuale te vor favoriza.

Capricorn: Activitățile sociale îți vor face mare plăcere, mai ales că îți vor da posibilitatea de a te întâlni cu prietenii, de a te relaxa. N-ar fi exclus să cunoșți o persoană care îți va fi de un real folos în viitorul apropiat. În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie, șansă va fi de partea ta, chiar dacă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât ți-ai propus.

Vărsător: Vei avea o întrevedere cu prietenii. Veți discuta despre proiecte de interes comun și vei fi tentat să îți impuni punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să te arăți ceva mai conciliant, mai înțelegător. Nu este cazul să te grăbești și să faci lucrurile de mântuială, deoarece toate acestea se vor întoarce împotriva ta în scurt timp.

Pești: Vei avea de făcut o mulțime de drumuri care te vor mai debarasa într-o oarecare măsură de starea de agitație de care dispui în ultimul timp. Te vei întâlni cu prietenii, care îți vor face propuneri interesante. N-ar fi exclus nici să fii tentat să faci o investiție în cămin. Nu lua însă nici o decizie până nu te vei consulta cu rudele apropiate.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic