Horoscop: 31 iulie

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 07:40
3189 citiri
Horoscop: 31 iulie
Foto: Ziare.com

Leu

Ar fi bine sa pui lacatul pe portofel, pentru ca desi abia ai luat salariul ai tendinta de a cumpara totul din magazine. In acest ritm o sa ramai fara un leu inainte de mijlocul lunii.

Fecioara

Nu te simti prea bine si nimeni nu se intelege cu tine. Un prieten iti sugereaza sa iti iei liber dupa-amiaza si ar fi bine sa ii iei in considerare sfatul. Altfel, este posibil sa te certi cu cineva.

Balanta

Orienteaza-ti energia catre o singura sarcina, altfel o sa te alegi cu o durere de cap serioasa, pentru ca nu te vei mai putea concentra. Incepand multe activitati o sa fie haos in jurul tau.

Scorpion

Din nevoia de o schimbare ajungi direct la locuinta. Cum nu iti permiti deocamdata mobila noua sau sa zugravesti, te apuci sa muti obiectele de mobilier pentru a-ti satisface dorinta.

Sagetator

Se anunta o zi plina de peripetii si de alergatura. Seara o sa fii epuizat. Anuleaza intalnirea programata, pentru ca o sa fii atat de adormit, incat nu o sa vrei sa vorbesti deloc.

Capricorn

Partenerul de viata si tu ati planuit ceva si acum culegeti roadele ideii voastre. Un motiv bun pentru a pleca undeva departe de oras pentru a sarbatori.

Varsator

Toata dimineata te agiti si la amiaza o sa fii deja epuizat. Din fericire, se anunta o zi scurta la munca si o sa poti pleca mai devreme. Vin cativa prieteni in vizita si o sa va intindeti la povesti pana seara.

Pesti

O persoana tot cu zodie de apa are aceleasi ganduri ca si tine si intrati intr-un mic conflict. Ar fi bine sa te distantezi de acest subiect daca nu este ceva cu adevarat important pentru tine.

Berbec

Astrele te protejeaza si au semne bune in privinta carierei. Apar noi posibilitati de a colabora cu cineva care iti ofera siguranta cand vine vorba despre afaceri.

Taur

Modifici programul pentru ca socrii sau alte rude ale partenerului de viata vin in vizita. Esti foarte nemultumit, pentru ca planuiai sa pleci pe un traseu de munte nou si erai incantat.

Gemeni

Te simti in pericol din cauza gestului unui prieten care traieste mereu la limita. Il rogi sa nu se mai comporte copilareste si sa accepte ca este mult prea mare pentru astfel de activitati.

Rac

Asteapta-te la vesti bune venite de la cineva aflat in alta tara. Sunt deja cateva saptamani de cand sperai sa primesti telefonul. In functie de acesta iti faci planurile pentru weekend.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 31 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic