Horoscop 30 decembrie 2014

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 09:08
3231 citiri
Horoscop 30 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Aceasta zi nu are nicio semnificatie speciala in calendar, dar pentru tine este una importanta, pentru ca o astepti de multa vreme pentru a marca ceva esential.

Varsator

Mai ai multe de facut pana la sfarsitul anului, iar cele doua zile ramane nu sunt nici macar pe aproape de ajuns. Intri intr-o mare criza de timp.

Pesti

Comportamentul tau de astazi demonstreaza ca niciodata planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Te-ai pregatit intens pentru un eveniment, dar in ultima clipa, te razgandesti si faci cu totul si cu totul altceva.

Berbec

Mergi in vizita la oameni foarte dragi si nu vrei sa mai pleci de la ei, atat de bine te simti. Stabiliti ca a doua zi sa o luati de la capat. Doar asa te poate lua partenerul de viata acasa.

Taur

Ceva ce tine de slujba iti acapareaza atentia si ore in sir o sa stai cu ochii fixati in acte. Vei fi epuizat seara, dar a meritat, pentru ca ai scapat de o grija.

Gemeni

Esti foarte mandru de ceea ce ai realizat si daca ai putea, ai striga in gura mare ca tu esti autorul "operei de arta". Aprecierile nu vor intarzia sa apara.

Rac

Abia o sa ai timp sa respiri, asa ca nu promite nimanui ca mergi in vizita, pentru ca nu o sa poti onora invitatia. Ar fi trebuit sa te ocupi din timp ce aceste detalii si acum ai fi fost mai liber.

Leu

Cineva iti gasesti punctul slab si profita de acest lucru. Din fericire, nu are timp sa o faca prea mult, pentru ca iti dai seama si ii intorci "favoarea".

Fecioara

Esti intr-o agitatie continua toata ziua. O sa alergi prin magazine, o sa stai ore in sir in bucatarie si apoi iti indrepti atentia si catre propria persoana.

Balanta

Vrei sa respecti anumite standarde si tocmai de aceea nu incalci nicio regula astazi. O sa ti se para obositor tot ce pui in actiune.

Scorpion

Planeta iubirii si Pluto te fac mult mai zambitor decat de obicei si te influenteaza in asa fel, incat sa poti sa alegi partea buna din tot ceea ce ti se intampla.

Sagetator

Este o zi perfecta pentru afaceri. Daca ai de gand sa semnezi un contract, acum este bine sa o faci, pentru ca astrele iti sunt favorabile.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#horoscop 30 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic