Horoscop: 26 septembrie 2014

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 07:19
3866 citiri
Horoscop: 26 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

De ani de zile nu ai mai vorbit cu o persoana care pe vremuri iti era bun prieten. Vrei sa recuperezi timpul si programezi o intalnire cu aceasta. O sa stati ore in sir de vorba si uitati sa mai plecati acasa.

Scorpion

Nu iti este usor sa inchei un capitol din viata ta, dar trebuie sa o faci, pentru ca pierzi vremea fara rost si nu reusesti sa evoluezi deloc. Partenerul de viata te va ajuta mult sa depasesti aceste momente.

Sagetator

Planeta iubirii scoate la suprafata partea ta vulnerabila, facandu-te slab in fata cerintelor celui drag. Vei fi precum o pasta care se modeleaza dupa cum vrea celalalt.

Capricorn

Ai planuri mari pentru ultima zi lucratoare a saptamanii. Vrei sa termini totul pana la sfarsitul programului, astfel incat weekendul sa fie dedicat celor dragi.

Varsator

Inca de la prima ora gandul iti zboara la ceea ce se va intampla pe seara. Urmeaza sa iei parte la o petrecere sau la o intalnire in cadrul careia vei putea semna un contract care o sa iti aduca bani.

Pesti

Cei din jur nu sunt receptivi la ideile tale si te lupti sa ii aduci pe calea cea buna. Pana seara o sa reusesti tot ceea ce ti-ai pus in cap. Soarele si Pluto iti ofera puterea de care ai nevoie.

Berbec

Apar cateva neintelegeri cu un coleg si nu prea ai rabdare sa rezolvati conflictul. Trebuie sa iti schimbi atitudinea, altfel vei fi inteles gresit. Pastreaza-ti cumpatul si argumenteaza-ti punctul de vedere.

Taur

Acorda mai multa atentie carierei. Este momentul sa incepi sa pui in practica ideile si proiectele la care te-ai gandit in ultima vreme. A venit momentul sa iti pese mai mult de tine.

Gemeni

Conjuctura astrala iti este favorabila din punct de vedere social. Asta inseamna ca trebuie sa fii cu ochii in patru pentru a recunoaste oportunitatea care nu se iveste de multe ori in viata.

Rac

Ai parte de o inspiratie cum rar ti s-a intamplat. Asigura-te ca iti notezi toate aceste ganduri, pentru ca ai putea sa uiti si o sa regreti. Sotul/sotia te asteapta cu o surpriza acasa.

Leu

Fugi intr-o parte si in alta. Toata ziua o sa fii pe drumuri. Ti-ar prinde bine cateva zile de odihna, pentru ca in ultima vreme ai ramas in urma cu relaxarea si cu somnul.

Fecioara

Fii putin mai atent la sanatate si nu ignora nici cea mai mica durere. Mai bine tai raul de la radacina. Si cel de langa tine trebuie sa aiba ceva mai multa grija la dieta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 26 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic