Horoscop zilnic. Vineri, 25 septembrie

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 07:00
8728 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 25 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi te vei simti foarte atras/a de cineva. Locul actual de munca iti va aduce o suma de bani in plus. Fii foarte atent/a cu contractele noi, nu semna orice. De asemenea, o alimentatie buna aduce beneficii sanatatii.

TAUR

Nu traversezi cea mai buna perioada a ta in ceea ce priveste dragostea. In schimb, la locul de munca vei avea parte de o surpriza placuta. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie dietei.

GEMENI

Evita comentariile negative la adresa partenerului/ei de viata. Se anunta o imbunatatire financiara si o oportunitate de a avansa profesional. Fa un efort si petrece mai mult timp in aer liber!

RAC

O schimbare a atitudinii tale va provoca tensiuni in dragoste. Nu abuza de generozitatea altora. Cu doar cateva mici eforturi, vei putea sa iti gasesti locul de munca mult dorit.

LEU

Deschide-ti inima catre cei care iti ofera iubire. Pentru a face investitii, cere sfaturi mai intai. Daca ai ameteli, e posibil sa fie cauzate de o scadere a glicemiei. Ai grija si mergi la medic!

FECIOARA

Nu iti pierde rabdarea cu partenerul/a ta, chiar daca e neglijent/a. Astazi vei rezolva unele probleme economice in asteptare. La locul de munca, nu fii atat de increzator/oare, pentru ca poti avea probleme. Prin sport, sanatatea ta se va imbunatati.

BALANTA

Astazi ai putea pune punct unei aventuri cu o persoana pe care o cunosti foarte putin. Asteptarile tale in materie de bani nu vor fi atinse. Acum este momentul de cea mai mare maturitate profesionala. Tendinta catre ameteli ocazionale, fii atent/a!

SCORPION

Nu este o zi buna pentru aventuri romantice nnebunesti. Gestioneaza-ti bine banii, cheltuielile vin. Poti primi o oferta de munca foarte interesanta. Starea ta fizica este excelenta.

SAGETATOR

Zi magnifica in compania partenerului/ei de viata. Evita acele confuzii care pot aduce regrete mai tarziu. Tenacitatea ta la locul de munca iti va aduce o surpriza placuta. Esti agil/a si cu suficienta energie pentru a face ceea ce vrei.

CAPRICORN

Astazi te vei confrunta cu o situatie destul de emotionala. Genstioneaza-ti atent banii, amana achizitiile pentru alta ocazie. E o zi buna pentru a cere o marire de salariu. Stresul acumulat iti slabeste puterea.

VARSATOR

Nevoia de a petrece mai mult timp cu cei dragi creste. Gasesti o suma de bani de care uitasei. Prin intermediul unui prieten, poti obtine un nou loc de munca. Cresterea in greutate este cauzata de anxietate.

PESTI

Astazi vei intalni oameni foarte interesanti. Investitiile in imobiliare iti pot aduce beneficii. Daca vrei sa iti schimbi locul de munca, nu acorda prioritate salariului. Temerile si grijile iti vor cauza probleme cu somnul.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020