Horoscop zilnic. Joi, 22 iulie

Joi, 22 Iulie 2021, ora 07:00
4821 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 22 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu vei avea probleme deosebite. N-ar fi exclus că o suferință mai veche să revină în atenția ta. Implicarea în activități intelectuale îți va face bine, căci îți va da ocazia să demonstrezi celor care nu abeau încredere în ține de ce eșți în stare. N-ar fi rău să încerci să fii mai conștiincios.

Taur: Reușeșți să faci o bună impresie oriunde te vei duce, ți se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuții cu partenerul. Nu eșți în situația de a forță notă, căci nu vei reuși decât să tensionezi atmosfera. Ai face bine să asculți sfaturile partenerului în ceea ce privește chestiunile băneșți. Oricum, inspirația lui în această direcție îți va fi de un real folos.

Gemeni: N-ar fi exclus să apară unele discuții pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urmă cărora vei reuși să obții unele lămuriri. În plan profesional vei avea unele mici realizări, care îți vor demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate și ar fi bine să ții cont de ele. Nu este momentul să încerci să obții o aprobare.

Rac: Dacă doreșți să îți pui în practică planurile mai vechi, mare atenție, căci există cineva care ți-ar putea înșela așteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Este foarte posibil să ai un mic succes în sfera serviciului, ceea ce îți va da un elan deosebit pentru a te implică în activități pe care le-ai tot amânat.

Leu: În cazul în care ai de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fii cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care îți vor da bătăi de cap. La serviciu doreșți să te afirmi cu orice preț și acest lucru îți poate crea mici neînțelegeri cu colegii. Șefii îți vor aprecia propunerile și n-ar fi exclus să-și propună să mai apeleze și altă dată la sugestiile tale.

Fecioara: Ai putea primi o oferta de colaborare, ceea ce îți poate aduce și unele avantaje materiale, dar și o pzitie mai solidă la serviciu. Eforturile tale nu vor fi apreciate așa cum consideri, cel puțîn deocamdată, dar cum conjunctură astrală nu te defavorizează. Nu ai de ce să-ți faci griji. Dacă ți se va cere să rămâi peste program la serviciu, nu comenta!

Balanță: O dorința mai veche se va realiza, ceea ce te va surprinde și bucură în același timp. Sunt o mulțime de făcut, dar cum munceșți cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil să rămâi peste program la serviciu sau să apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizezi. Reatia cu prietenii se îmbunătățește în mod constant.

Scorpion: Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituției la care lucrezi. N-ar fi exclus nici să ți se repartizeze noi responsabilități, semn că superiorii ierarhici îți apreciază eforturile. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le dai o mai mare atenție. Un prieten de care nu mai știai nimic îți va da un semn de viață.

Săgetător: Activitățile gospodăreșți îți vor lua destul de mult din timpul tău liber, dar vei reuși să te organizezi astfel încât să îți mai rămână timp și pentru propriile plăceri. Ești cam impulsiv, agitat și neliniștit și din acest motiv ai putea face greșeli care te vor costă mult. Certurile, discuțiile în contradictoriu ți-ar putea accentua sarea de iritare, de nesiguranță.

Capricorn: Ai dori să faci mai multe, dar nu reușești și acest lucru te neliniștește profund. De fapt conjunctură această este de scorta durata și până spre seară vei vedea totul într-o altă lumina. Un dialog cu persoană iubita te-ar putea ajută să îți faci ordine între priorități. Dacă eșți implicat într-o relație stabilă, este posibil să ai parte de o discuție mai tensionată.

Vărsător: Ai putea să revezi o mai veche cunoștință. Oricum ar fi, inițiativele tale în plan sentimental se vor bucură de apreciere. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creștere. Contrar obiceiului eșți mai impulsiv și din acest motiv poți face greșeli. Gândește-te de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel ai putea avea controverse obositoare.

Pești: Este foarte posibil să apară unele neînțelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea ta nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Inițiativele tale se vor lovi de tot felul de obstacole. Dacă vei amână chestiunile mai dificile pentru o altă zii, vei putea să petreci clipe relaxante în compania prietenilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic