Horoscop zilnic. Sâmbătă, 21 august

Sambata, 21 August 2021, ora 07:00
7820 citiri
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 21 august
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec

Nu vei fi într-o formă prea bună și ar fi de dorit să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Oboseșți mai repede decât în mod obișnuit, așa că excesul de activități te va face mai puțin eficient. Consumul excesiv de cafea și tutun nu va face decât să-ți accentueze starea oboseală. Vei avea ocazia să petreci o după-amiază plăcută în compania prietenilor.

Taur

Este posibil ca azi să ai parte de un succes mai puțin așteptat. Unul dintre proiectele tale mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului primit de la o persoană cu funcție. Relația cu colaboratorii s-ar putea deteriora, așa că este de preferat să te descurci de unul singur. Nici nu este cazul să insiști și să-ți susții cu prea mare înverșunare punctele de vedere.

Gemeni

Activitățile intelectuale în care te vei implica îți vor da ocazia să te faci remarcat. Inteligența și spiritul practic de care dai dovadă te vor aduce în centrul atenției anturajului apropiat. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți datorită unei activități extraprofesionale. Acordă mai multă atenție relației cu rudele apropiate.

Rac

Capacitatea de a face conexiuni rapide de care dai dovadă în această perioada te va ajută să rezolvi o situație mai delicată. Conjunctura astrală îți va da posibilitatea să finalizezi una dintre activitățile în care ești implicat de mai mult timp. Nu te aștepta ca șefii să-ți susțină inițiativele, dar asta nu înseamnă că nu sunt impresionați de efortul pe care îl faci.

Leu

Activitățile sociale îți vor da prilejul să-ți exprimi punctele de vedere, dar și să-ți etalezi calitățile. Oricum, energia fizică te susține în orice faci și te ajută să depășești cu bine eventualele momente mai dificile. Implicarea în activități fizice te va ajuta să-ți menții un tonus bun, cu condiția să nu exagerezi asumându-ți riscuri nejustificate. Încearcă o alimentație mai lejeră.

Fecioară

S-ar putea să fie nevoie de multă alergătură pentru a rezolva toate activitățile pe care le ai trecute pe ordinea de zi. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să pleci la un drum, ceea ce nu îți va surâde, dar nici nu vei avea de ales. Noile inițiative se vor dovedi de succes, cu condiția să găseșți susținători serioși. O anume cheltuială nu va putea fi evitată nicicum.

Balanță

Dorești să faci cât mai multe, dar există riscul să greșeșți. Oboseala acumulată în ultimul timp te-ar putea face să fii mai puțin eficient. O persoană mai puțîn cunoscută încearcă să tragă niște sfori pentru a-ți face rău, dar se va găsi cineva care să te protejeze. Orientează-te spre activități de rutină mai ales în prima parte a zilei.

Scorpion

Cineva din anturajul de la serviciu ți-ar putea face unele reproșuri, dar nu este cazul să te enervezi. Traversezi o perioadă în care dacă dorești să ai succes trebuie să fii atent la toate detaliile. Colegii te vor sprijini, dar va trebui să faci destul de multe de unul singur. Din punct de vedere financiar nu se poate spune că nu sunt șanse de succes, dar ceva mai multă prudență nu are ce să-ți strice.

Săgetător

De energie nu vei duce lipsa, dar îți va fi greu să o canalizezi spre un scop concret. Se pare că unele din activitățile pe care le-ai considerat a fi rezolvate vor reveni în atenția ta. Va trebui să munceșți destul de mult dar vei reuși să fii eficient și acest lucru te va mobiliza. Tendința spre superficialitate te-ar putea costa mult, așa că ascultă sfaturile părinților care ar dori să te vadă mai conștiincios.

Capricorn

În continuare conjunctura astrală îți este favorabilă, mai ales în ceea ce privește activitățile intelectuale. Dacă ai de dat un examen, rezultatul te va satisface. Relația cu partenerul de suflet are toate șansele să se îmbunătățească, să fie consolidată. N-ar fi exclus nici să te implici într-o relație nouă, cu ocazia unei călătorii. Nu oricine îți face un compliment este sincer.

Vărsător

Chiar daca este sâmbătă, tu nu ai pic de odihnă. Știi că încă ai lucruri de rezolvat la job, motiv pentru care te vei duce la birou sau vei lucra de acasă pentru că vrei să dovedești că proiectele pe care le-ai primit sunt pe mâini bune. Conștiinciozitatea ta nu va trece neobservată de către superiorii tăi ierarhici. În altă ordine de idei, sfaturile partenerului se vor dovedi eficiente, chiar dacă îți vine greu să admiți asta.

Pești

Ca de obicei sentimentele tale sunt foarte puternice, dar ești cam suspicios și acest lucru poate genera unele neînțelegeri cu ființa iubita. Cineva din anturajul apropiat îți va face ochi dulci, dar nu este cazul să iei în serios complimentele acestei persoane. Atenție, căci partenerul este mai suspicios în această perioadă și îți poate face o scenă din nimic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscopul zilei, #horoscop 21 august, #zodiac, #predictii 21 august , #horoscop zilnic