Horoscop 2021 pentru Leu: Stai departe de confruntari in noul an!

Sambata, 05 Decembrie 2020, ora 10:00
13992 citiri
Horoscop 2021 pentru Leu: Stai departe de confruntari in noul an!
Foto: Arhiva Ziare.com

onform Horoscop 2021, Leul va avea succes la locul de munca, iar promovarea sa poate fi posibila. Dar, in tot acest timp exista riscul aparitiei unor dispute cu un coleg de serviciu. Acestea fiind spuse, va fi mai bine sa stai departe de confruntari.

2021 va fi un pic dificil pentru comert si afaceri. E posibil sa suferi o mare pierdere, de aceea astrele iti recomanda sa ai grija de banii tai pentru a te pune la adapost in cazul unei crize financiare. Desi vor exista si castiguri, o crestere neasteptata a cheltuielilor le va face invizibile. Prin urmare, incearca sa economisesti cat mai mult posibil.

Horoscop 2021. Leu: E rost de nunta!

Daca esti student/a, vei obtine rezultate satisfacatoare in viata academica. Pe tot parcursul acestui an, vei culege roadele muncii tale. Daca vrei sa studiezi in strainatate sau sa participi la anumite concursuri, astrele te sfatuiesc sa inveti si sa te pregatesti mai mult. Concurenta va incerca sa te distraga. De aceea, fii atent/a si concentreaza-te doar pe studiu.

Viata de familie va fi una fericita, cu exceptia faptului ca sanatatea unuia dintre parinti se poate deteriora. O boala grava poate reaparea, iar in aceste conditii va trebui sa ai grija de el.

Daca esti casatorit/a, 2021 nu este un an favorabil pentru tine.

Exista sanse mari sa te certi cu sotul/sotia si sa intrati in polemici care va pot afecta grav relatia. Cu toate acestea, copiii iti vor aduce o oaza de fericire datorita performantelor lor din fiecare plan al vietii.

Pe de alta parte, noul an vine cu satisfactii pentru cei indragostiti, fiind posibila casatoria.

In ceea ce priveste starea ta de sanatate, anul acesta va avea si suisuri si coborasuri. Pot aparea boli precum diabetul sau dureri articulare, care vor avea un impact direct asupra vietii tale personale si profesionale.

Horoscop 2021. Leu: cum vei sta cu dragostea

Horoscopul pentru 2021 prezice cateva schimbari pozitive pentru tine in ceea ce priveste viata amoroasa. Daca esti indragostit/a, poti avea parte de o mare surpriza, in special intre aprilie si septembrie. Impactul pozitiv al astrelor va avea rezultate vizibile si concrete intre noiembrie si decembrie. In acest timp, poti lua decizia de a te casatori cu dragostea vietii tale.

Este un an al deciziilor mari care iti vor aduce fericire in viata sentimentala. Daca esti inca singur/a, Horoscop 2021 dezvaluie ca vei intalni o persoana speciala printre prietenii tai, care poate deveni partenerul/a tau/ta de viata in viitor.

Citeste cum vei sta cu banii, cu sanatatea, dar si cu viata profesionala pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop, #dragoste, #bani, #noroc, #leu , #Horoscop 2020