Horoscop 2021 pentru Gemeni: Oportunitatile si provocarile nu vor lipsi in acest an

Marti, 01 Decembrie 2020, ora 07:30
13236 citiri
Horoscop 2021 pentru Gemeni: Oportunitatile si provocarile nu vor lipsi in acest an
Foto: Arhiva Ziare.com

Oportunitatile si provocarile nu vor lipsi in acest an. In cazul in care cariera ta va prinde viteza, starea ta de sanatate poate incetini acest ritm. Vei fi nevoit/a sa faci fata urcusurilor si coborasurilor si sa faci fata provocarilor. Cu toate acestea, in ciuda acestui fapt, vei avea succes la locul de munca si vei progresa, deoarece norocul va fi de partea ta. Daca esti implicat/a in afaceri, acestea vor fi pe minus. Sunt sanse mici de profituri monetare, iar consecinta e stresul mental inevitabil.

Horoscop 2021. Gemeni: Un an in care trebuie sa muncesti din greu!

Daca esti student/a sau elev/a, vei avea succes doar daca vei depune eforturi si vei munci din greu. Fara sa muncesti asiduu, te vei confrunta cu probleme. Cea mai buna luna pentru tine este luna septembrie, deoarece in acest moment Jupiter iti va sari in ajutor, iar norocul va fi de partea ta.

Anul 2021 va fi unul bun pentru viata de familie, deoarece un eveniment de bun augur va fi organizat in propria-ti casa, ceea ce te va face fericit/a. Sosirea oaspetilor va duce, de asemenea, la imbunatatirea relatiilor familiale. Cu toate acestea, vei simti tulburari in viata de familie intre septembrie si octombrie, pentru ca unele fapte ale tale vor fi gresite sau neinspirate.

Daca esti casatorit/a, inceputul anului va fi bun pentru tine. Cu toate acestea, o crestere brusca a ego-ului partenerului/ei de viata va provoca probleme si amaraciune in relatia ta, ceea ce va afecta major mariajul. Lunile mai si iunie vor fi mai bune. Pe de alta parte, viata amoroasa a unor nativi va inflori anul acesta, in timp ce altii vor avea un an greu pe acest plan.

Privitor la sanatatea ta, anul acesta nu va fi lipsit de neplaceri. Esti predispus/a la probleme legate de sange si respiratie. De asemenea, pot aparea boli cauzate de consumul excesiv de alimente grase. Insomnia, indigestia si artrita s-ar putea regasi pe lista. Astrele sugereaza ca grija de tine va fi prioritatea ta.

Horoscop 2021. Gemeni: cum vei sta cu dragostea

Anul acesta va fi unul bun in ceea ce priveste viata ta sentimentala. La inceput de 2021, adica intre ianuarie si februarie, este foarte probabil sa te casatoresti cu dragostea vietii tale.

Fericirea va predomina in viata ta amoroasa, iar tu si persoana iubita veti petrece clipe de neuitat impreuna. Pe de alta parte, unii nativi s-ar putea confrunta cu situatii critice.

In acest caz, daca iti iubesti cu adevarat partenerul/a, atunci vei reusi sa depasesti acele provocari. Pe de alta parte, daca esti infidel/a, rezultatul va fi total opus. Inceputul anului va fi favorabil, insa apoi va trebui sa ai grija sa ii acorzi atentie persoanei iubite si nu sa iti pierzi timpul pe lucruri fara sens.

Incearca sa clarifici orice indoiala fara sa te angrenezi in lupta. Daca cel/cea de langa tine va fi nevoit/a sa plece de langa tine in interes de serviciu, ramaneti conectati la telefon si comunicati des. Lunile ianuarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie si septembrie se vor dovedi a fi cele mai bune luni pentru tine. Pe durata lor, poti lua o decizie importanta legata de viata ta amoroasa.

Citeste cum vor sta gemenii pe plan financiar, profesional, dar si cu sanatatea in anul 2021 pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #gemeni, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020