Horoscop 2016 - Leu

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 06:36
5138 citiri
Horoscop 2016 - Leu
Foto: Ziare.com

Vezi lumea intr-un mod mult mai realistic in 2016, ceea ce o sa te ajute pe mai multe planuri. Se anunta un an mult mai activ decat cel trecut, dar si cu mai multe satisfactii.

Zodiac Leu

In privinta vietii sociale, o sa fii mult mai ocupat, pentru ca iesi mai mult in lume, cunoscand oameni noi, care iti vor deveni foarte apropiati.

Marte retrograd din primavara te va ajuta sa te concentrezi mai bine si sa fii cu ochii doar pe lucrurile care au importanta pentru tine.

Fii bun cu propria persoana si mergi la controale medicale atunci cand este cazul, pentru a te asigura ca sananatea nu iti da batai de cap atunci cand nu te astepti. In acest fel te asiguri ca o sa te simti perfect in 2016.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul LEU

Apar oportunitati noi in cariera, dar o sa muncesti din greu pentru ca lucrurile sa se aranjeze in favoarea ta. In luarea deciziilor importante o sa te consulti cu partenerul de viata, dar si cu familia.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia LEU

Simti nevoia unui an linistit din punct de vedere romantic, presarat pe alocuri cu momente pline de adrenalina? Atunci te vei bucura din plin de 2016. Tu si partenerul o sa va surprindeti reciproc, iar la mijlocul anului o sa faceti o schimbare. Daca simti nevoia unui loc al tau, in august este posibil sa reusesti sa faci ceva in acest sens.

Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza

Exista unele suisuri si coborasuri in relatia cu rudele, dar asta nu te va opri sa te bucuri de ceea ce ti se intampla.

Financiar vorbind, vei intampina mai putine hopuri decat in 2015, ceea ce inseamna ca vei putea sa te rasfeti mai mult. Veniturile vor creste dupa 11 august.

De asemenea, ai un plan de afaceri pe care vrei sa il pui in miscare in lunile de iarna si daca te asociezi cu cine trebuie, ai mari sanse de reusita. Trebuie sa fii foarte atent si sa nu incepi ceva cu oameni pe care nu ii cunosti si pe care nu te poti baza 100%.

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Fecioara

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#leu horoscop 2016, #zodie leu horoscop 2016, #horoscop 2016 , #horoscop 2016