Horoscop 2016 - Capricorn

Duminica, 01 August 2021, ora 16:079904 citiri
Horoscop 2016 - Capricorn
Foto: Ziare.com

In anul care vine vei realiza mai multe decat iti poti imagina, pentru ca se vor finaliza niste proiecte incepute in 2015. Si mai bine este ca nu vei depune eforturi prea mari pentru a atinge succesul, ci vei continua in modul tau simplu, dar practic.

Zodiac Capricorn

Micile realizari, care pentru altii sunt lipsite de importanta, vor fi cele mai satisfacatoare pentru tine. Pui mai mult accent pe detalii care fac diferenta.

In privinta relatiei personale simti foarte multa dragoste pentru partener, dar nu o sa arati totul, pentru ca vrei sa il supui unui test inainte. Asta se va intampla la inceputul anului, apoi lucrurile se vor schimba radical. Gesturile mici si romantice vor face diferenta.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Din punct de vedere al carierei, vei fi mult mai calculat si o sa pui in practica proiecte care si-au asteptat linistite randul. Acum este timpul sa te ocupi mai mult de ele. Uranus, care este planeta inspiratiei, are surprize in aceasta privinta. Poti chiar sa te orientezi catre un nou loc de munca sau o noua afacere. Pentru cei care au propria firma, astrele prevad o extindere si posibilitati mult mai bune de negociere.

Vei avea o relatie foarte buna cu familia, participand la multe activitati distractive cu oameni interesanti de care nu ai fost foarte apropiat pana acum.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

2016 va fi un an bun din punct de vedere financiar, la unele recompense nici macar nu te-ai gandit. Este posibil sa ai parte de o promovare la slujba si de aici sa vina mai multi bani.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

In toamna, Marte si Saturn te vor ajuta sa te concentrezi mult mai bine asupra a tot ceea ce faci.

Ai urmat exemplul cuiva si ai acordat mai multa importanta sanatatii, iar acum simti direct imbunatatirile.

Horoscop realizat de Zaza
Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2016 pentru Varsator

Comentarii
John the true
rank 5
Apucati-va de munca nu de citit minciunile din zodii, si planete.