Horoscop 2016

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 10:36
17162 citiri
Horoscop 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

In 2016 trebuie sa umbli putin la imagine si faci niste schimbari importante pentru a-ti imbunatati viata pe toate planurile. O sa fie nevoie de mai mult efort, dar esti dispus sa accepti provocarea. Luna, Marte, Saturn si Uranus vor influenta foarte mult semnele de foc.

Taur

2016 este anul marilor schimbari. Te poti reinventa, dar doar daca analizezi foarte bine deciziile pe care le iei si nu dai niciun raspuns pe fuga. Si perceptia oamenilor din jur va fi alta cand vine vorba despre tine. In martie si aprilie intri in contact cu oameni care iti vor deveni parteneri de afaceri.

Gemeni

O sa infloresti in 2016, dar trebuie sa fii atent si sa mentii cu grija aceasta pozitie. Se anunta progrese pe toate planurile, dar doar daca esti serios si iti pastrezi cuvantul dat.

Mercur retrograd din aprilie duce la tot felul de evenimente anormale, dar care te vor amuza mai tarziu, chiar daca la inceput vei simti ca te-ai blocat intr-un punct.

Rac

Urmatorul an se anunta a fi unul foarte interesant daca stii cum sa culegi partile bune din tot ceea ce ti se intampla si sa le inmultesti. Venus te face sa zambesti mai mult in anul care vine, semn ca esti mult mai multumit de viata ta fata de pana acum.

Leu

Vezi lumea intr-un mod mult mai realist in 2016, ceea ce o sa te ajute pe mai multe planuri. Se anunta un an mai activ decat cel trecut, dar si cu mai multe satisfactii. In privinta vietii sociale o sa fii mai ocupat, pentru ca iesi mai mult in lume, cunoscand oameni noi, care iti vor deveni foarte apropiati.

Fecioara

Impartasesti momente speciale cu partenerul de viata, clipe care va vor apropia si mai mult. In acest fel, o sa puneti punct unor dispute mai vechi. Singurele momente in care o sa va contraziceti vor fi legate de nuanta camerelor din casa sau piese de mobilier.

Te vei simti mult mai confortabil in prezenta unor oameni pe care ii ocoleai pana acum. Descoperi o latura a lor pe care nu o cunosteai si care te incanta.

Balanta

2016 este anul tau norocos in privinta mai multor domenii. Cu mult tact si bun simt vei reusi sa duci la bun sfarsit numeroase proiecte importante care iti vor oferi multa satisfactie.

Se vor ivi ocazii cand va trebui sa actionezi ascultandu-ti insticntul, chiar daca toate semnele arata contrariul. Daca nu risti, nu castigi.

Scorpion

In anul acesta o sa darami niste bariere de care te-ai tot lovit. Va fi nevoie de mult efort, dar si recompensele vor fi pe masura asteptarilor. Cu o gandire clara si o minte limpede, vei obtine multe lucruri.

Marte, care patroneaza munca si responsabilitatea, te va face mult mai activ la mijlocul anului. Si Soarele va avea un cuvant de spus aici.

Sagetator

Ai mai multa grija la alimentatie, pentru ca din aceasta cauza ai putea intampina mici probleme de sanatate. Din fericire, aceste aspecte nu te vor retine din rutina zilnica. Pe de alta parte, ai mai multa nevoie de relaxare in viata ta.

In a doua jumatate a anului, Pluto te va face sa iei decizii serioase cu privire la niste tranzactii, pentru tine banii contand foarte mult.

Capricorn

In acest an vei realiza mai multe decat iti poti imagina, pentru ca se vor finaliza niste proiecte incepute in 2015. Si mai bine este ca nu vei depune eforturi prea mari pentru a atinge succesul, ci vei continua in modul tau simplu, dar practic.

2016 va fi un an bun din punct de vedere financiar, la unele recompense nici macar nu te-ai gandit. Este posibil sa ai parte de o promovare la slujba si de aici sa vina mai multi bani.

Varsator

Esti ca o stea stralucitoare in 2016, pentru ca vei primi recompense pe care le astepti de o buna perioada de timp. In noiembrie si decembrie faci mai multe acte caritabile. Consideri ca din ceea ce ai tu iti permiti sa faci o fericire cuiva.

Pesti

2016 este anul puterii pentru nativii nascuti in zodia pesti. Vor realiza chestiuni care i-au stresat foarte mult in anii anteriori.

Va fi un an bogat in activitati la care vei participa impreuna cu partenerul de viata, fiind chiar posibil sa incepeti o afacere de familie. In aceste conditii, cand partener iti este sotul/sotia, este recomandat, dar daca vrei sa realizezi ceva cu o alta ruda, ar fi bine sa te gandesti de mai multe ori.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop 2016, #zodii horoscop 2016 , #horoscop 2016