Horoscop 2015 - Pesti

Duminica, 04 Ianuarie 2015, ora 08:40
16669 citiri
Horoscop 2015 - Pesti
Foto: Ziare.com

2015 va fi anul schimbarii. Vor avea loc cateva modificari esentiale pe toate planurile. Esti pregatit sa o iei pe un drum nou.

Instinctul tau nu se insala, asa ca te poti ghida dupa el, dar atunci cand este nevoie consulta-te si cu cei din jur.

Zodiac Pesti

In privinta relatiei sentimentale esti favorizat de ceea ce o sa se intample in anul ce vine. Deschide-ti inima si nu spune "nu" unor invitatii fara sa fii sigur ca nu merita osteneala.

Iti vei incuraja partenerul de viata sa urmeze un curs sau sa faca ceva de ce se temea.

Un prieten bun va avea nevoie sa fii langa el, asa ca atunci cand o sa vina momentul asigura-te ca nu il lasi singur.

Viitorul tau profesional arata foarte bine. O sa bifezi cateva reusite pe agenda ta. O sa realizezi ceva ce te va pune pe un piedestal. Putini oameni se pot lauda cu asa ceva in palmares.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul PESTI

Nu apar mari probleme legate de sanatate, ci doar cateva in zona picioarelor. Dar mergi linistit la medic, pentru ca nu ai de ce sa-ti faci griji serioase. Pe de alta parte, nu neglija odihna.

In ianuarie o sa fii foarte precupat de ceea ce se intampla in cariera, iar in februarie vei fi mai atent la ceea ce tine de viata sentimentala. In martie iti pastrezi foarte bine emotiile in frau, iar in aprilie o sa socializezi foarte mult.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia PESTI

Iunie este o luna dedicata sanatatii, iar in iulie este momentul sa stai mai mult cu familia. In august te vei pierde in ganduri si calcule. Septembrie vine cu ceva probleme la birou, dar nu ceva notabil. In schimb, in octombrie capeti mai multa incredere in tine.

In noiembrie o sa faci o impresie buna peste tot pe unde vei merge, iar luna care incheie anul, decembrie, vine cu planuri mari de viitor.

Horoscop: Ce urasc PESTII si de ce te enerveaza

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Horoscop pesti 2015, #horoscop 2015, #horoscop 2015 zodii , #Horoscop 2015