Horoscop 2014 - Varsator

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 08:38
7529 citiri
Horoscop 2014 - Varsator
Foto: Ziare.com

In 2014, trebuie sa muncesti din greu pentru a-ti atinge scopurile. Dar nu este cazul sa faci eforturi supraomenesti si sa te epuizezi. Trebuie doar sa fii constient de cat de mult iti poate suporta organismul.

Mercur si Saturn vor fi sustinatorii tai. Soarele si Marte vor fi raspunzatori pentru anumite aspecte neplacute, insa o sa stii cum sa le minimalizezi influenta. Primele luni din an vor fi asa, apoi o sa se instaleze linistea.

In februarie, fa o analiza atenta a resurselor financiare si imparte banii in ordinea prioritatilor. Nu te apuca sa faci achizitii mari, mai ales daca nu sunt urgente.

Zodiac Varsator

Cea mai mare reusita din 2014 va avea loc la inceputul verii. Te bucuri de ceea ce ti se intampla, iar prietenii sunt alaturi de tine. O sa ai motive destule pentru a sarbatori.

Tot in sezonul cald poti sa pui in aplicare proiectele ambitioase, pentru ca astrele te favorizeaza. Acest lucru este valabil mai mult in privinta vietii personale decat in partea profesionala. Mai mult, anumite antipatii si neplaceri ce au legatura cu unele rude vor deveni istorie. Lasi totul in urma si te concentrezi pe lucruri care conteaza cu adevarat.

Horoscop: Ce urasteVARSATORULsi de ce te enerveaza

Din iunie pana in octombrie, trebuie sa fii foarte atent la fluxul de informatii false care tot se invart in jurul tau. Ai mare grija la oamenii care au interese ascunse si care se dau pe langa tine doar ca sa isi atinga scopurile.

O sa intampini cateva probleme profesionale. Nu mai dai acelasi randament ca in primele luni si o sa primesti cateva observatii. Daca le iei in seama imediat si o sa faci cateva schimbari, o sa treci repede peste acest impas. Dar daca spui ca "lasa ca merge si asa", sa nu te intrebi de ce nu vei fi tratat ca si colegii tai.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeiaVARSATOR

Ai grija la sanatate in lunile de iarna. Esti mai sensibil decat alte zodii si risti sa racesti la orice pas. Ti-ar prinde bine un regim care sa iti intareasca sistemul imunitar.

In privinta vietii sentimentale, nu se anunta schimbari majore, ci doar cateva evenimente la care vor participa multe rude. Tu nu vei fi personajul principal.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatulVARSATOR

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#horoscop 2014 varsator, #horoscop 2014, #horoscop 2014 zodii, #varsator horoscop 2014 , #horoscop 2014