Horoscop 2014 - Scorpion

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 07:39
5758 citiri
Horoscop 2014 - Scorpion
Foto: Ziare.com

2014 va fi un an cu multe provocari pe care le vei duce la bun sfarsit, daca stii cand sa faci un pas in fata si cand sa stai pe loc.

Planeta iubiri va aduce modificari si in viata sentimentala. Cei casatoriti isi vor regasi linistea in camin datorita faptului ca vor asculta cu mai multa atentie cand partenerul de viata le vorbeste. Pe de alta parte, daca nu esti implicat intr-o relatie serioasa, trebuie sa fii atent la cei care vor doar simple aventuri.

Zodiac Scorpion

Marte, Saturn si Venus isi vor exercita puterea asupra ta, iar cea din urma isi va uni fortele cu Luna. Te vor face mult mai sensibil.

De multe ori vei fi pus in postura de a conduce unele proiecte de care pana acum raspundea altcineva. Acest lucru iti ofera puterea dupa care tanjeai, dar nu uita ca vine si cu mai multe responsabilitati.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SCORPION

Intre ianuarie si aprilie risti mai mult decat de obicei si pui in practica actiuni care nu te caracterizeaza. Saturn si Marte vor aduce norocul de partea ta si o sa iesi victorios din aceasta perioada.

Daca esti liber profesionist, analizeaza mai bine concurenta si pune-te la punct cu noile tehnologii. Modernizeaza-te si tine pasul cu tot ceea ce apare nou pe piata. Doar asa o sa reusesti. Te poti gandi serios si la o schimbare de cariera.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

In relatiile cu prietenii si familia vor fi cateva tensiuni, dar le vei rezolva imediat. Esti foarte calm chiar si atunci cand cei din jur sunt agitati, insa tocmai aceasta atitudine te va ajuta sa iei deciziile cele mai bune.

In lunile de iarna de la sfarsitul anului o sa fii putin mai productiv, dar te vei concentra pe viata sentimentala. Si cu sanatatea trebuie sa ai ceva mai multa grija atunci.

Horoscop: Ce uraste SCORPIONUL si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop 2014, #horoscop 2014 scorpion, #horoscop 2014 zodii, #scorpion horoscop 2014 , #horoscop 2014