Horoscop 2014 - Pesti

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 08:14
6041 citiri
Horoscop 2014 - Pesti
Foto: Ziare.com

Pentru tine, 2014 nu va fi cel mai bun an din viata, pentru ca o sa ai de infruntat cateva greutati. Pe de alta parte, o sa ai cateva oportunitati de a-ti schimba viata si trebuie sa le analizezi foarte bine inainte de a face un pas inainte. Venus si Jupiter te vor influenta in bine, dar trebuie sa fii in alerta din cauza lui Mercur.

In relatiile cu prietenii si familia o sa fie o atmosfera calda si vor avea loc multe evenimente care te vor face sa te simti bine in preajma celor dragi.

Zodiac Pesti

Intre ianuarie si martie, ai mare grija la ceea ce se intampla la birou. Ai lasat unele treburi neterminate si acestea revin si devin urgente. Daca intri in atentia sefilor, incearca sa iesi nesifonat din aceste mici conflicte. Ar fi bine sa taci si sa asculti mai mult decat sa incerci sa iti impui punctul de vedere. Lucrurile se imbunatatesc incepand din martie.

Cand vine vorba de viata personala, incepi anul cu dreptul. Acelasi lucru se va intampla si cu sanatatea. Ai mai multa incredere in tine si iti dai frau liber sentimentelor. O multime de intamplari placute sunt prognozate pentru viata de cuplu.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul PESTI

In luna octombrie, asteapta-te la ceva care va va schimba destinul, tie si partenerului de viata. Este imposibil de prevazut ceea ce se va intampla, dar esti pregatit pentru asta.

In ultimele luni ale anului, in jurul tau va fi o armonie de nedescris. De multa vreme nu ai mai experimentat asa ceva.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia PESTI

Din punct de vedere financiar, nu o sa ai parte de modifiari iesite din comun, dar o sa te implici in cateva proiecte care iti vor aduce unele castiguri suplimentare.

Vorbind la modul general, anul 2014 nu va fi o bucata de tort pentru tine, dar daca esti puternic si sigur pe tine, o sa il inchei intr-un mod excelent.

Horoscop: Ce urasc PESTII si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi Horoscop 2014

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#horoscop 2014 pesti, #pesti horoscop 2014, #horoscop 2014 zodii , #horoscop 2014
Comentarii