Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 2014 - Gemeni

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 13:01
5146 citiri
Horoscop 2014 - Gemeni
Foto: Ziare.com

In 2014 iti descoperi o latura necunoscuta. De exemplu, daca toata viata ai lucrat in domeniul stiintelor, acum simti o dragoste nebuna pentru arta.

Sau dimpotriva, un iubitor al poeziei romantice va descoperi o placere in stiinta. Uranus poate fi tras la raspundere pentru asta. In aceste conditii, trebuie sa fii gata pentru orice surpriza.

Zodiac Gemeni

In luna martie o sa rezolvi ceva ce tine de un eveniment care a avut loc la sfarsitul anului 2013. Ca urmare a acestui lucru, starea financiara va suferi modificari.

Cei care lucreaza pe cont propriu si nu au un sef au mai multe sanse de a se dezvolta decat ceilalti. Anul 2014 va fi unul bun din acest punct de vedere. Pe de alta parte, cei care sunt angajatii cuiva vor avea parte de mai putine momente in care toanele sefului ii afecteaza.

Din punct de vedere sentimental vestile bune vor veni in timpul lunilor de iarna. Gelozia nu este in carti pentru voi. Intre aprilie si iunie nu se va intampla nimic spectaculos.

Horoscop: Ce urasc GEMENII si de ce te enerveaza

In acest an trebuie sa inveti sa descurci mai mult pe cont propriu si sa nu mai ceri sfaturi incontinuu. Daca iei singur deciziile, o sa ai mai multa incredere in tine. Asta o sa se observe pe toate planurile.

Vara va fi un moment bun pentru afaceri si pentru proiectele mai indraznete. Totusi, nu face un imprumut pentru a incepe ceva, pentru ca nu este ceva in avantajul tau.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia GEMENI

Unele persoane vor interpreta gresit cateva gesturi si vor fi discutii neplacute, contradictorii. Pana la sfarsitul lui august toate aceste lucruri dispar si totul revine la normal.

Ai o mare putere de convingere si daca inveti cum sa te folosesti de asta, o sa ai parte de o surpriza in toamna.

Nu iti vei putea duce la indeplinire absolut toate planurile pe care ti le vei face din cauza ca o sa ai niste probleme de sanatate. Nu grave, dar de ajuns ca sa nu mai poti ajunge unde trebuie.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul GEMENI

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop 2014 gemeni, #horoscop 2014 zodii, #horoscop 2014, #horoscop 2014 zodia gemeni , #horoscop 2014