Horoscop 2014 - Fecioara

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 08:21
6111 citiri
Horoscop 2014 - Fecioara
Foto: Ziare.com

Fecioara

Anul 2014 pentru tine poate fi comparat cu o lunga calatorie pe apa. Trebuie sa ai grija sa scoti barca din apele tulburi. Asta inseamna ca va fi nevoie de maxima atentie la unele detalii ce par neinteresante la inceput.

Vei fi mult mai stapan pe tine si o sa alegi de fiecare data drumul care va aduce armonie in viata ta. Mercur, Neptun si Venus isi vor exercita la maximum puterea asupra ta. Mercur va provoca o gramada de probleme, dar tot ea este planeta care te va face sa manevrezi cu mare atentie situatiile si sa iesi cu bine la liman.

Zodiac Fecioara

Profesional vorbind, trebuie sa te ocupi inainte de proiectele arzatoare si abia apoi de cele care iti plac sau care te fac sa te simti bine. Daca o sa tii cont de asta, salvezi anumite situatii viitoare.

O sa ai ceva probleme cu finantele, dar nu te mira, pentru ca cea mai mare parte din bani o investesti in ceva ce se anunta a fi foarte profitabil. Cu alte cuvinte, strangi portofelul cateva luni, dar apoi iti poti satisface mai multe mofturi.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul FECIOARA

Daca lucrezi pe cont propriu, o sa intampini cateva necazuri cu unele institutii ale statului. Un prieten vechi te va ajuta sa iesi din incurcatura.

In viata sentimentala lucrurile vor sta mult mai bine decat pana acum. Vor fi tornade, dar apoi se instaleaza o atmosfera de vis. Cele mai bune luni din acest punct de vedere vor fi august si noiembrie.

Lunile iunie si iulie vor fi foarte bune din punct de vedere al sanatatii, deoarece te vindeci de ceva ce iti facea probleme de cateva luni.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia FECIOARA

De la mijlocul lunii octombrie pana la sfarsitul lui noiembrie o sa culegi roadele a tot ceea ce ai facut pe parcursul anului.

Horoscop: Ce uraste FECIOARA si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 2014 fecioara, #horoscop 2014, #horoscop 2014 zodii, #fecioara horoscop 2014 , #horoscop 2014