Horoscop 2014 - Capricorn

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 08:38
5784 citiri
Horoscop 2014 - Capricorn
Foto: Ziare.com

Anul 2014 va fi plin de provocari de care nu ai cum sa scapi, dar peste care o sa treci cu bine. Este adevarat ca va fi nevoie de multa rabdare si calm, insa rezultatul va fi peste asteptarile tale. Aminteste-ti ca au fost perioade si mai grele si peste care ai trecut cu capul sus.

Fiind constient de cat de important este pentru tine sa termini cu succes cu aceste activitati o sa poti sa zdrobesti orice obstacol iti apare in cale. Saturn, Marte si Soarele iti vor da puterea de care ai nevoie. Nu te vor lasa sa clachezi si iti vor oferi solutii de ultim moment ce te vor scoate din incurcaturi.

Zodiac Capricorn

Familia trebuie sa iti fie alaturi in ianuarie si februarie. Din cauza ca nu iti iese ceva imediat o sa fii irascibil si nervos timp de cateva saptamani. Cei dragi vor reusi sa te scoata din aceasta stare fiind tot timpul in preajma ta si spunandu-ti ca orice s-ar intampla te sustin.

Indiferent cat este de greu nu iti pierde increderea in tine. Orice ar fi trebuie sa cantaresti foarte mult deciziile si sa spui exact ceea ce gandesti, nu te ascunde.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

Din mai pana in august o sa te ocupi ceva mai mult de partea profesionala, lasand pe planul doi activitatile ce tin de viata personala. Partenerul de viata nu numai ca va intelege, ci te va si ajuta sa iti pui in aplicare unele idei, chiar de afaceri unele dintre ele.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Din septembrie lucrurile se linistesc si poti sa gandesti mult mai clar si faci cateva schimbari, care iti vor aduce niste castiguri financiare in plus in ultima parte a anului. In noiembrie si decembrie o sa fii surprins de cat de buna va fi situatia financiara.

Relatia cu partenerul de viata va fi caracterizata prin intelegere, siguranta si respect reciproc. De multe ori, sotul/sotia va fi persoana care te va ajuta sa iesi dintr-un impas.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 2014 capricorn, #capricorn horoscop 2014, #horoscop 2014 zodii, #horoscop 2014 , #horoscop 2014