Horoscop 2014 - Berbec

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 10:57
7646 citiri
Horoscop 2014 - Berbec

Daca aveai impresia ca 2014 va fi plictisitor, mai gandeste-te. Va fi un an plin de schimbari din aproape toate punctele de vedere. Un an mult mai usor decat cel care urmeaza sa se incheie.

Saturn se va afla in zona ta romantica si te va forta sa iei decizii radicale cand vine vorba despre iubire. Daca partenerul de viata intarzie in a-si seta anumite obiective, o sa ii oferi un impuls pentru a-l face sa se hotarasca mai repede.

Venus te influenteaza sa faci cateva schimbari care ii vor bulversa pe membrii mai in varsta ai familiei.

Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, acesta o sa apara in 2014. Trebuie doar sa ai rabdare si sa analizezi cu atentie ofertele pe care le primesti. Multe te vor pacali. Par bune la inceput, dar au anumite conditii ascunse.

Descoperi un nou hobby, care o sa iti ocupe o mare parte din urmatorul an. Aceasta activitate te va influenta in a face cateva cheltuieli serioase, dar consideri ca merita investitia.

Zodiac Berbec

Finantele sunt o problema in prima parte a anului. O sa suporti consecintele unei investitii facute intr-un moment prost.

A cincea casa, cea a implinirilor personale, va avea parte de o surpriza, dar abia dupa luna iulie. Pana atunci nu prea o sa reusesti sa faci ceva notabil.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul BERBEC

De cand Uranus s-a mutat in cea de-a 12-a casa a ta, cea a sanatatii, pui mai mult pret pe implinirea sufleteasca, iar acest lucru se observa si in faptul ca te vindeci de o afectiune mai veche. De asemenea, participi la activitati de grup, unde o sa inveti cum sa atragi energiile pozitive in viata ta.

Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza

De la sfarsitul lunii noiembrie 2014, Jupiter se muta in casa religiei, a filosofiei, facandu-te mult mai atent la detalii.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia BERBEC

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#berbec horoscop 2014, #horoscop 2014, #zodii horoscop 2014, #zodiac 2014 berbec , #zodia berbec