Horoscop zilnic. Sâmbătă, 17 iulie

Sambata, 17 Iulie 2021, ora 07:00
5794 citiri
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 17 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Problemele cu care te-ai confruntat până acum par a-și găsi rezolvările căutate. Conjunctura te favorizează dandu-ți posibilitatea de a te implica în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, ceea ce-ți permite să afli informații dintre diverse și încă dintre cele mai utile. Cineva din familie iți vă aduce o veste care te vă bucura.

Taur: Energia mentala atinge cote maxime, astfel încât ai putea face fata cu succes unor activități intelectuale. O buna parte a timpului liber ți-o vei dedica ființei iubite. N-ar fi exclus să faci o impresie excelența unei persoane de sex opus, dar nu este caul s[ faci schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrala te favorizează în realizarea de afaceri rentabile.

Gemeni: În cămin se mizează mult pe ajutorul tău; fă un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Desi vor fi tentații mari, ar fi bine să nu te aventurezi în a face speculații financiare, mai ales că ocaziile de a căștiga bani nu se vor lasă prea mult așteptate. Ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului tău de suflet nu se vor lasă prea mult așteptate.

Rac: În cazul în care dorești să-ți îmbunătățești confortul în apartament, conjunctura astrala te favorizează. În relația cu superiorii ierarhici vor fi discuții aprinse și ar fi de dorit să nu insiști să-ți impui punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să eviți discuțiile în contradictoriu și mai ales să fii ceva mai conciliant. De pe alte meleaguri vei primi vesti care iți vor ridica multe semne de întrebare.

Leu: O ruda iți vă da niste informații pe care ar trebui să le verifici înainte de a le folosi. Oricum, ești cam împrăștiat și ai putea greși cu ușurință. Sănătatea ți-ar putea crea unele probleme: te poți confrunta cu migrene sau stări febrile. La serviciu vă fi foarte multa forfota, dar acest lucru nu te vă afecta cătuși de puțin, deoarece vei fi cu gândurile în alta parte.

Fecioara: Ești cam agitat, neliniștit în aceasta perioada, iar impulsivitatea te poate determina să iei decizii care te pot conduce pe cai greșite. Prudenta se cere a fi pusa pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce-ți da un plus de încredere în propriile forte.

Balanță: Vei avea ocazia să faci o investiție, dar nu trebuie să renunți cu nici un chip la prudenta. La serviciu vă fi multa forfota, vor fi multe de făcut și n-ar fi exclus să ți se repartizeze noi sarcini. Relațiile cu colegii vor fi bune și vei putea miza pe sprijinul lor la nevoie. La serviciu atmosfera este desul de plăcuta, desi totul se derulează cu încetineală.

Scorpion: În aceasta perioada vă trebui să faci unele compromisuri, ceea ce nu iți surâde, dar altfel nu se vă putea. Din fericire comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine și acest lucru te vă ajuta în discuțiile pa care le vei avea. Este posibil să ți se propună o colaborare interesanta, dar cam riscanta; cel mai bine ar fi să amâni luarea unei decizii.

Săgetător: Daca dorești să pleci la drum, atenție, căci te poți confrunta cu situații oarecum neașteptate. În plan sentimental lucrurile evoluează bine; vei avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Daca vei ști să-ți stăpânești tendință de a-ți impune punctele de vedere, daca vei reuși să dai dovada de diplomație, vei reuși să-i convingi pe cei din jur să te șuștină.

Capricorn: Este posibil să ai parte de un căștig ce-ți vă permite să-ți echilibrezi pentru un timp situația financiara. În cazul în care iți dorești să-ți cumperi un obiect de lux, ocaziile nu se vor lasă așteptate. Călătoriile sunt avantajoase. Energia mentala atinge cote maxime, astfel încât ai putea face fata cu succes unor activități intelectuale sau ai putea lua decizii în problemele delicate.

Vărsător: Este o perioada buna pentru a-ți pune în practica proiecte pe care ți le-ai făcut de mai mult timp. Unele din nemulțumirile tale legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce iți vă lua o piatra de pe inima. Beneficiezi de suficienta energie pentru a-ți putea pune proiectele în practica. La serviciu vă fi agitație mare și ai putea primi noi sarcini.

Pesti: Se vor ivi unele neînțelegeri cu colaboratorii, dar până la urma veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Traversezi o perioada agitata, în care te confrunți cu situații de tot felul și nu ai timp nici macar să respiri. De energie nu duci lipsa, dar ai tendință de a ți-o risipi în chestiuni minore, lipsite de importanta. Relația cu prietenii se vă îmbunătăți considerabil.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic