Horoscop: 17 decembrie 2014

Miercuri, 17 Decembrie 2014, ora 07:30
3514 citiri
Horoscop: 17 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Pui la cale un plan pe care il consideri perfect pentru a-l impresiona pe partenerul de viata. Toata ziua o sa te ocupi de acest aspect si vrei sa iasa totul perfect.

Capricorn

Evita evenimentele publice la care participa foarte multi oameni, pentru ca nu esti intr-o stare prea buna si te vor enerva anumite lucruri.

Varsator

Astrele iti sunt favorabile, mai ales daca esti pe punctul de a semna un contract, de a incepe o noua afacere sau tocmai demarezi un nou proiect.

Pesti

Esti plin de energie si te implici intr-o activitate care, la sfarsit, te va lasa fara suflu. Ai fost inspirat sa te apuci de asta acum, pentru ca altfel nu i-ai fi facut fata.

Berbec

Comunici excelent cu cei din jur si vestile vin una dupa alta si vor fi care mai de care mai buna. Pentru tine parca a venit deja Craciunul.

Taur

O anumita situatie te pune in avantaj fata de colegii tai, dar te si dezavantajeaza pe alta parte. Incearca sa culegi doar partea buna, fara sa o lasi pe cea negativa sa te afecteze.

Gemeni

Te simti dependent de o anumita persoana si ai impresia ca nu poti razbate fara ea. Vei fi surprins astazi cand de unul singur o sa o scoti la capat si o sa fii si multumit de ceea ce o sa realizezi.

Rac

Socializezi foarte mult, intrand in discutii chiar si cu oameni pe care nu ii cunosti, dar care iti par interesanti. Afli ceva inedit de la ei.

Leu

Faci din planurile de viitor o prioritate si te pui pe treaba pentru familia ta. Vestile bune vin pe banda rulanta.

Fecioara

Ai cateva idei care te fac sa fii confuz. Pe de-o parte, vrei sa evadezi din propria viata, pe de alta parte, ai impresia ca nu poti face nimic pentru a imbunatati un aspect personal. Lasa-te purtat de val.

Balanta

Indraznesti sa faci ceva ce nu te caracterizeaza si o sa fie o surpriza pentru cunoscutii tai. Unii vor ramane muti de uimire in fata curajului tau.

Scorpion

Te ocupi de ceva ce tine de propria sanatate. Este un aspect pe care l-ai ignorat o buna perioada de timp si consideri ca acum este un moment bun pentru a face asta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#horoscop 17 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic