Horoscop zilnic. Marți, 17 august

Marti, 17 August 2021, ora 07:00
6233 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 17 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Cineva din familie ar putea interveni în relația ta cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discuții. Dacă nu vei vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmplă nimic neplăcut. Este posibil să primeșți o veste care te va bine dispune. Drumurile nu vor lipsi din agenda zilei, dar îți vor da ocazia să rezolvi o problema importantă. Arată mai multă afecțiune partenerului!

Taur: Propunerile pe care le vei primi vor fi tentante, dar nu este cazul să te implici decât în acțiuni pe termen scurt. Unele schimbări pe care le aveai în minte de mai multă vreme nu vor mai putea fi evitate. Activitățile intelectuale te vor favoriza căci îți vor permite să-ți pui în evidență spiritul practic și capacitatea de sinteză. Profită de ofertele care ți se vor face!

Gemeni: Ziua se anunță a fi deosebit de favorabil tuturor inițiativelor în plan sentimental. Relația cu ființă iubita evoluează cum nu se poate mai bine și acest lucru va ajută să va simțiți mai relaxat. În schimb, dacă eșți căsătorit poți avea parte de discuții obositoare. Partenerul de afaceri va încerca să-și impună punctul de vedere și ar fi bine să accepți lucrurile așa cum sunt.

Rac: În plan financiar poți avea o realizare. Câștigurile nu se lasă prea mult așteptate și eforturile pe care le-ai făcut își vor demonstra eficientă. Energia fizică nu este la nivelul obișnuit și suprasolicitarea nu va face să te simți pur și simplu epuizat. Activitățile sociale te vor avantaja, căci îți vor da posibilitatea să faci cunoștințe interesante, care îți vor fi de un real folos.

Leu: Nevoia de dialog, de comunicare va fi accentuată în această perioada, așa că ai putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Pregătește-te să fii alături de ființă iubita, căci este posibil că această să se confrunte cu o problema de sănătate. Încearcă să fii mai atent, mai conciliant!

Fecioara: Eșți cam irascibil, ceea ce te poate determina să iei decizii pripite. Fii cât se poate de atent, deoarece este posibil să faci greșeli cu repercusiuni majore! Evita discuțiile în contradictoriu cu cei apropiați, deoarece este posibil să ai parte de o surpriză mai puțîn plăcută. În cazul în care ai o problema de sănătate, ea și-ar putea găși o rezolvare.

Balanță: Te așteaptă o zi bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară și oriunde te vei duce ți se vor face complimente. Inițiativele tale în acest domeniu se vor bucură de succes dar nu este cazul să faci schimbări de mai mare anvergură. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie de divertisment, prietenii îți vor susține această inițiativa.

Scorpion: Astăzi vor există unele tensiuni în ceea ce privește relația ta cu ființă iubita. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulțumirile pe care le ai, deoarece în orice clipă poate izbucni o ceartă obositoare. Nu este momentul de a face schimbări de anvergură în această direcție, pentru că în scurt timp vei constată că ai făcut o greșeală.

Săgetător: Te vei agită cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante, și nu îți va mai rămâne timp pentru divertisment. În schimb vei avea posibilitatea de a finaliza o situație ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viață ta afectivă. Dacă ai de gând să te implici într-o nouă activitate, nu te aștepta că rezultatele să se vadă imediat.

Capricorn: Este posibil să apară unele neînțelegeri cu colaboratorii cel mai bine ar fi să faci totul de unul singur. În cazul în care ți se vor repartiza noi sarcini de serviciu înarmează-te cu răbdare, căci soluțiile vor veni cu întârziere. Nu te încrede în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care pândesc orice slăbiciune. Spre după amiază vei primi o informație interesantă.

Vărsător: Vor fi multe de făcut și nu prea vei avea timp pentru ține; pe ordinea de zi vor apărea tot felul de urgențe. N-ar fi exclus că o activitate pe care o practici în timpul liber să îți dea ocazia să îți îmbunătățeșți situația materială. O bună parte din timpul liber ți-l vei petrece în compania prietenilor. Colaborările nu sunt indicate, așa că ar fi mai bine să faci totul de unul singur.

Pești: Starea ta generală va fi în ansamblu bună, în ciuda stării de agitație ce te caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum te-ai confruntat cu ceva probleme de sănătate astăzi ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totuși să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Cheltuielile făcute în scopul îmbunătățirii sănătății vor fi eficiente.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic