Horoscop zilnic. Luni, 16 august

Luni, 16 August 2021, ora 09:45
4219 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 16 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Încearcă să-ți canalizezi energia cu precădere spre activitățile de la serviciu, altfel vei rămâne în urmă cu multe. Dacă ai de semnat acte, fii cu mare băgare de seama, deoarece nu este sigur că vei obține ceea ce îți doreșți. Acordă mai multă atenție relației cu colaboratorii! Farmecul personal face că popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus să crească simțitor.

Taur: Te vei implică într-o activitate nouă care te va obliga la un efort susținut. Din fericire starea fizică îți permite să-ți pui ideile în practică. Veți primi propuneri de colaborare deosebit de interesante și ar fi păcat să nu le iei în seama. Partenerul de viață îți va oferi sprijinul necondiționat. Poți avea mai multă încredere în sfatul prietenilor, mai ales în ceea ce privește chestiunile profesionale.

Gemeni: Riscurile nu te avantajează câtuși de puțîn, căci traversezi o perioada care oportunitatea pentru accidente este mare în această perioada. Situația financiară te stresează, dar cel puțîn deocamdată nu ai ce face în această direcție. Neînțelegerile cu colaboratorii pot exploda în orice moment, așa că ar trebui să te manifeșți cu mai multă indulgență.

Rac: Vei avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care ai restante vor deveni urgențe. Superiorii ierarhici vor aprecia conștiinciozitatea de care dai dovadă, dar nu trebuie să te aștepți că aceștia să te sprijine într-o prea mare măsură. N-ar strică să încerci să ieși puțîn din tipare, chiar dacă preferi căile bătătorite. Ritmul lent nu îți este de folos în această perioada.

Leu: Situația financiară te cam nemulțumește, dar nu este cazul să ai o discuție pe această tema. Situația se va rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, așa că nu are rost să te complici. Fii prudent cu cheltuielile, indiferent de ce îți sugerează cunoscuții. În rest, inițiativele din această perioada se vor dovedi de succes, căci perseverență de care dai dovadă este apreciată la toate nivelurile.

Fecioara: La serviciu, relația cu colegii este bună, așa că poți miza pe sprijinul acestora. Dacă ai în vedere inițierea unui proiect nou, șansă este de partea ta. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți datorită unor activități extraprofesionale. O rudă apropiată va avea o realizare pe care o veți sărbători împreună. O nemulțumire mai veche va reveni în atenția ta.

Balanță: Eșți mai conștiincios decât în mod obișnuit și acest lucru va fi observat. Vei munci mult atât la serviciu cât și acasă. Șefii îți vor aprecia eforturile iar, sprijinul colegilor îți va fi de un real folos. Tratează cu atenție orice detaliu, căci ceea ce faci acum va avea efecte excelente în viitor. Dacă ai de semnat documente oficiale, va trebui să fii cât se poate de atent la orice detaliu.

Scorpion: Dacă lucrezi cu bani la serviciu, va trebui să fii mai atent decât de obicei, căci poți avea parte de surprize de tot felul. O persoană mai puțîn cunoscută încearcă să țeasă tot felul de intrigi în jurul tău. Din fericire șansă este de parte ta și nimic din tot ce va face nu te va putea atinge. Nu este cazul nici să încerci negocierea sumelor reprezentând salariul sau colaborările.

Săgetător: Dovedeșți o excelență energie mentală, ceea ce te va ajută în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le ai de finalizat. La slujba vor fi foarte multe de făcut, așa că este posibil să rămâneți peste program. O cunoștință va va da o idee asupra căreia merită să va aplecați. Dacă ți se va da ocazia să te implici într-o aventură sentimentală, fii precaut!

Capricorn: Conjunctură astrală din această perioada îți conferă energie și inițiativa. Eșți dornic să-ți pui în practică proiectele, dar n-ar fi rău să îți păstrezi ceva mai mult timp și pentru odihnă și relaxare. Dacă doreșți să pleci într-o călătorie, fii atent, căci mijlocul de transport ți-ar putea face o surpriză mai puțîn plăcută. În carieră este posibil să apară unele schimbări.

Vărsător: Vei avea un sentiment de frustrare, căci eforturile tale nu se vor concretiza atât de repede pe cât te-ai aștepta. Cineva din familie te va susține cu condiția faci tot ce ți se spune. La serviciu vei primi o aprobare la o cerere mai veche. Fii însă atent, deoarece este posibil să fii victima unor persoane care te invidiază. Nu este cazul să faci lucruri deosebite decât dacă ești pregătit să aștepți mai mult timp rezultatul.

Pești: Va fi mare agitație la serviciu, dar cum ai multă putere de muncă vei reuși să faci față provocărilor. Vei avea de făcut față unor activități dificile și nu îți va fi câtuși de puțîn ușor. Relația cu colaboratorii va fi tensionată. Încearcă să faci totul de unul singur. Nici superiorii ierarhici nu se vor arată prea dornici să îți susțînă inițiativele. Evita discuțiile în contradictoriu!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic