Horoscop: 10 iulie 2014

Joi, 10 Iulie 2014, ora 07:34
3594 citiri
Horoscop: 10 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Ai o influenta mare asupra unor persoane dragi. Ai grija ce le spui si ce sfaturi le oferi, pentru ca acestea le vor respecta cuvant cu cuvant.

Leu

Este o zi perfecta pentru afaceri sau in ceea ce priveste unele proiecte importante. Poti incepe noi colaborari pe care ti le doreai de mai multa vreme.

Fecioara

Ai foarte multe idei, dar nu si timp pentru a le pune in practica. Accepta ajutorul unui amic care a realizat ca este timpul sa se ofere. Soarele isi va exercita puterea asupra ta.

Balanta

Ai de semnat unele contracte, care iti vor aduce beneficii financiare mai importante decat ai fi sperat. Continua cu acest drum, pentru ca este avantajos.

Scorpion

Uranus te face sa ai o sclipire de moment, care te va aduce in atentia tuturor persoanelor de la locul de munca. Vei fi dat drept exemplu.

Sagetator

Esti o persoana puternica, iar Pluto face si mai vizibil acest lucru. Daca ceva nu este pe placul tau, reactionezi imediat si te comporti ca un animal fioros.

Capricorn

Vestile bune apar inca de la prima ora. Vin din partea unor oameni pe care nu ii cunosti de multa vreme, dar care iti sunt de ajutor zilele acestea.

Varsator

Te simti foarte obosit si ai fi in stare sa platesti pe cineva sa mearga in locul tau la sedinta. Saturn iti ingreuneaza sarcina. Dar tot nu scapi de raportul pe care trebuie sa il dai.

Pesti

Esti foarte optimist. Ai descoperit un detaliu al vietii tale pe care il vezi cu alti ochi si acum ti se pare cel mai interesant lucru care ti se putea intampla.

Berbec

Vrei sa evoluezi. Nu este ceva ce vizeaza direct cariera, ci mai degraba se refera la partea emotionala, sentimentala. Iei cateva masuri in acest sens.

Taur

Te intereseaza foarte mult o chestiune profesionala. Depui mult efort ca sa primesti unda verde pentru un proiect. La inceput va fi greu, dar o sa reusesti.

Gemeni

Ai parte de un dialog incredibil cu o persoana care a trait o experienta foarte interesanta. Esti captivat de povestea sa.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 10 iulie, #horoscop lunar, #horoscop lunar iulie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic