Horoscop: 1 decembrie 2014

Luni, 01 Decembrie 2014, ora 08:07
2984 citiri
Horoscop: 1 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Casa dragostei intra in atentia Soarelui, semn ca relatia cu cel drag va fi foarte buna si chiar mai mult decat atat. Te-ai straduit sa il impresionezi pe cel de langa tine si chiar reusesti.

Capricorn

Astazi vrei sa petreci mai mult timp singur ca sa iti incarci bateriile dupa cateva zile traite intens. Spre seara o sa primesti niste sfaturi interesante de la o persoana care s-a remarcat de curand in domeniul sau.

Varsator

Pune in practica doar activitati relaxante. Ai nevoie de o pauza mentala, pentru ca osteneala din ultima vreme isi spune cuvantul. Luna are planuri mari pentru tine.

Pesti

Experimentezi ceva inedit. Propunerea a venit de la un apropiat al familie si pentru ca ai incredere in el te lasi pe mana sa.

Berbec

Fa-ti o lista a prioritatilor si respect-o. Doar asa te asiguri ca termini proiectele pana vine termenul limita. Daca ai parte de un esec acum, vei fi penalizat.

Taur

Te angajezi sa faci ceva important si promiti ca totul va fi asa cum se asteapta cei din jur. Nici nu te gandesti sa nu cumva sa nu iasa asa.

Gemeni

Te simti responsabil pentru ceea ce face un cunoscut si incerci sa rezolvi situatia neplacuta creata de el. Vei avea ceva de munca, dar pana la urma reusesti.

Rac

Ziua de 1 decembrie va fi exact cum ai planuit. Dimineata esti ocupat cu niste activitati sociale, iar seara o vei petrece alaturi de prieteni si familie.

Leu

Nu ai timp sa te gandesti la distractii astazi. Lasa aceste lucruri pentru sfarsitul saptamanii. Cu multa munca si rabdare o sa ai parte de o reusita.

Fecioara

Pui mai mult accent pe familie si intentionezi sa faci ceva prin care sa ii impresionezi pe cei apropiati. Cel vizat este, in special, partenerul de viata. Planeta iubirii te pune la munca.

Balanta

Saturn si Pluto lucreaza impreuna pentru bunastarea ta astazi. O sa fii surprins de niste vesti venite in zona profesionala.

Scorpion

Ti se iveste o ocazie cum rar iti este dat sa intalnesti in viata. Nu sta prea mult pe ganduri, pentru ca nici trenul nu sta prea mult in gara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#horoscop zilnic, #horoscop 1 decembrie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic