Horoscop zilnic. Luni, 22 februarie

Luni, 22 Februarie 2021, ora 07:00
6391 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 22 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Mentine o atitudine pozitiva si deschisa spre dialog fata de partenerul/a de viata. Cumpararea de bunuri imobiliare iti poate aduce beneficii. Analizeaza motivul pentru lipsa energiei la locul de munca.

TAUR

Nu esti pregatit/a pentru aventuri nebunesti. Vei restitui o datorie restanta. Vei avea succes daca esti in cautarea unor noi modalitati de lucru. In ceea ce priveste sanatatea, totul este normal.

GEMENI

Un bun prieten iti va lamuri indoielile astazi. Fii generos cu banii, dar cu prudenta. Ai nevoie de noi responsabilitati profesionale.

RAC

Daca apare o situatie tensionata in familie, da dovada de rabdare. Nu cheltui prea multi bani astazi. La locul de munca, incurajeaza in continuare creativitatea echipei tale.

LEU

Viata ta amoroasa se afla intr-un moment romantic si pasional. Vei castiga la loto daca vei juca impreuna cu cineva. Relatiile cu colegii vor fi cordiale.

FECIOARA

Oameni noi vor fi interesati de tine. De asemenea, poti obtine beneficii mari prin semnarea unui contract/document. Incetul cu incetul, munca ta va fi mai apreciata.

BALANTA

In ceea ce priveste dragostea, astazi poti cuceri pe oricine iti propui. Oamenii care se simt neindreptatiti de tine iti vor aduce reprosuri. Vei intampina obstacole neprevazute la locul de munca. Durereile musculare persista, mergi la doctor.

SCORPION

Neintelegerile cu unii membri ai familiei se vor lamuri astazi. Economiseste mai multi bani. La locul de munca nu vei intampina probleme. Starea ta de sanatate se imbunatateste.

SAGETATOR

Incercand sa faci pe plac tuturor iti poate cauza neplaceri. Unele probleme mai vechi cu banii te prind din urma. Suna-ti un apropiat pentru ajutor.

CAPRICORN

Iubirea si afectiunea vor fi principalul motiv de fericire astazi. Cand vine vorba de bani, nu o duci rau, insa nici prea bine. E posibil sa te confrunti cu o problema de piele, cum ar fi o alergie.

VARSATOR

Partenerul/a de viata te face sa te simti in al noualea cer. Probleme cu banii apar pe parcursul zilei. Ia-le usor si rezolva-le treptat. Retine ca stresul poate cauza multe boli!

PESTI

Moment de mare emotie cu familia. Atentie, poti face investitii sau cheltuieli nesabuite astazi. Ai sansa de a primi o propunere de job foarte interesanta. Tine-ti dieta sub control.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic