Alege-ti partenerul conform zodiacului dragostei!

Duminica, 17 Noiembrie 2013, ora 08:00
7252 citiri
Alege-ti partenerul conform zodiacului dragostei!
Foto: Dreamstime

Horoscopul a ajuns un etalon pentru multe persoane, care cauta sa afle in ce zodie s-a nascut viitorul partener, pentru a verifica daca exista compatibilitate intre ei.

Teen Problem va prezinta cateva informatii care va pot face mai usoara cautarea partenerului potrivit:

Berbec

Reprezentantii acestei zodii sunt firi iubitoare. Isis creeaza cu usurinta noi legaturi, dar le pune capat tot la fel de repede. Pentru ei este ceva normal sa se intoarca la fostii, sperand ca vor reinvia flacara pasiunii.

In timp ce fac incercari de revitalizare a relatiei, berbecii fac si o evaluare a actualei legaturi, in final luand o decizie pragmatica: daca sa ramana in relatie sau sa plece. Daca simte ca pasiunea lipseste, berbecul isi cauta o noua iubire.

Taur

Taurii iubesc pana la moarte, fiind extrem de fideli in dragoste. Cand isi gasesc jumatatea, acestia o iubesc toata viata. Bineinteles, daca ceva neprevazut nu se intampla intre ei. Daca sexul nu merge, iar pasiunea a disparut, taurii isi cauta un alt partener. Insala, dar niciodata nu recunosc acest lucru.

Gemeni

Nu vor probleme, iar cand simt ca relatia este presarata de scandaluri si suspiciuni, o incheie. Per ansamblu, gemenii sunt fideli in dragoste, dar le place si flirtul. Daca vreti sa va razbunati si, in acelasi timp, sa-l faceti sa se lase de acest narav, faceti-l sa fie gelos. In acest fel, vor inceta cu flirtul si va vor fi fideli, cel putin atat timp cat totul intre voi este in regula.

Rac

Racilor nu le plac scandalurile si lipsa de incredere intre parteneri. De aceea, nu este bine ca cineva sa se joace cu rabdarea lor. Per ansamblu, sunt firi geloase care depind foare mult de partenerul lor. Racul este fidel, dar are un caracter destul de dificil.

Leu

Leul este suspicios si este nevoie de ceva timp pentru a i se castiga increderea. Cand se indragostesc, leii devin dedicati omului de langa ei, insa nu pentru mult timp. Fiind persoane introvertite, nu isi fac prea des relatii de dragoste.

Fecioara

Reprezentantii acestei zodii se impart in doua categorii: unora carora le place sexul la nebunie si altora care prefera sa nu il faca. Lipsa de intimitate in dormitor conduce frecvent la escapade de infidelitate ale partenerului.

Balanta

Reprezentantii acestei zodii sunt fideli, iar majoritatea relatiilor lor sunt de lunga durata. In persoana de langa ei vor sa vada mai mult decat un iubit, un adevarat prieten. Puteti usor sa-i tineti langa voi, dedicandu-le o parte din timpul vostru liber. In niciun caz nu ii inselati, pentru ca sigur ii veti pierde. Balantele nu iarta trisorii si sunt gata sa puna capat relatiei daca se simt amenintate de un al treilea om.

Scorpion

Trebuie sa va bucurati daca partenerul vostru este Scorpion. Reprezentantii acestei zodii sunt cele mai fidele persoane din tot zodiacul. Problema la ei este ca sunt foarte carismatici si atrag oamenii ca un magnet. Asta face ca partenera lor sa se simta mereu nesigura si sa lupte pentru atentia iubitului ei. Mai devreme sau mai tarziu, aceasta nesiguranta se va rasfrange negativ asupra relatiei, care poate inceta.

Sagetator

Reprezentantii acestei zodii au nevoie de libertate suficienta, pentru a se simti bine alaturi de partener. Nu agreeaza ideea de a-si dedica tot timpul unui singur om. Asa ca, daca vreti ca totul sa mearga bine intre voi, lasati-l sa "respire" cat mai des.

Capricorn

Sunt persoane traditionaliste. Vor sa mearga la altar, dupa ce s-au luptat pentru dragostea alesului vreme indelungata. Iubesc pana la moarte. Daca vreti sa tineti un reprezentant al acestei zodii langa voi trebuie sa-i acordati atentie, iar sexul nu trebuie sa lipseasca. Nu il inselati pentru ca s-ar putea sa il pierdeti pentru totdeauna.

Varsator

Nu iubesc legaturile lungi. Ei iubesc noul, fiind mereu in cautarea unei alte relatii. Pentru a avea o legatura lunga cu un varsator, trebuie sa-i stimulati continuu intelectul si sa mergeti impreuna in excursii, unde sa practicati sporturi extreme.

Pesti

Sunt, ca si scorpionul, persoane foarte fidele. Cauta o relatie care sa dureze toata viata. Nu iubesc schimbarile. Multor pesti li se intampla sa-si gaseasca iubirea vietii inca din anii de scoala, traind alaturi de aceasta toata viata.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#zodiac erotic, #horoscop zodii barbati relatii, #relatii cuplu zodii, #zodii dragoste casatorie , #horoscop dragoste