Horoscop 2014 - Leu

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 07:00
7927 citiri
Horoscop 2014 - Leu

Daca esti nascut sub zodia leului, anul 2014 va aduce numeroase schimbari in viata ta. Multe dorinte sau ganduri vor ajunge realitate. Soarele este de partea ta si in combinatie cu Mercur si Uranus va minimaliza partile negative.

Pluto, planeta responsabila pentru relatiile de putere, isi indreapta atentia asupra ta si va avea o influenta foarte mare din punct de vedere profesional.

Zodiac Leu

Iti schimbi prioritatile in acest an si iti setezi obiective mult mai indraznete. Te simti mai puternic si crezi ca dispui de toate mijloacele pentru a le duce la bun sfarsit. Totusi, nu uita ca moderatia este cuvantul pe care trebuie sa il inveti. Nu incerca sa obtii totul dintr-o data, lasa lucrurile sa vina de la sine. De succes vor fi activitatile din ianuarie si februarie.

In martie pui la punct o strategie pe termen lung, aproximativ 6 luni. Nu dai drumul la treaba pana cand nu esti 100% sigur ca o sa mearga bine. Acesta este punctul tau forte: stii cand trebuie sa ai rabdare.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul LEU

Un plan bun de actiune iti va permite sa reduci cheltuielile nejustificate si sa faci o distrubuire inteleapta a fondurilor tale.

In martie, trebuie sa ai ceva mai multa grija la sanatate. Esti vulnerabil si o boala oricat de mica ar fi te va intarzia in demersurile tale. Asa ca, mai bine ai grija din timp de tine.

Din mai pana in septembrie nu te gandi la o schimbare de cariera, pentru ca astrele nu vor fi in favoarea ta.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia LEU

In august o sa te lovesti de niste chestiuni tehnice pe care le vei rezolva doar daca apelezi la o persoana care activeaza in acest domeniu. Nu incerca sa le rezolvi singur.

Se anunta mai multe calatorii decat in 2013, dar de data aceasta pleci mai mult cu familia sau cu prietenii.

Cea mai buna parte a anului va fi din septembrie pana in decembrie. In aceasta perioada o sa termini multe dintre activitatile incepute chiar si cu cativa ani in urma. Este momentul in care iti poti focaliza toata energia in punerea in aplicatie a celor mai indraznete proiecte fara sa iti fie teama de un eventual esec.

Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza

Cu alte cuvinte, astrele iti vor oferi 30% noroc, dar de restul de 70% trebuie sa te ocupi tu. Chiar si pe plan personal. Soarta iti ofera sanse, trebuie sa profiti de ele.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#horoscop 2014 leu, #horoscop 2014, #zodii horoscop 2014, #leu horoscop 2014 , #horoscop 2014