Horoscop zilnic. Joi, 9 februarie. Zodia care ar putea fi prădată de hoți

Joi, 09 Februarie 2023, ora 07:00
6925 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 9 februarie. Zodia care ar putea fi prădată de hoți
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Drumurile scurte nu te vor favoriza, indiferent ca este vorba de divertisment sau de rezolvarea unor chestiuni profesionale. Ai putea face o cheltuiala de mai mari dimensiuni. Atentie, caci n-ar fi exclus sa ti se fure portofelul. Sanatatea ti-ar putea crea neplaceri.

Taur: Capacitatea ta de a te mobiliza este mare, asa ca ai putea sa demarezi activitati dintre cele mai diverse. Din punct de vedere intelectual situatia inca nu te favorizeaza, asa ca nu este cazul sa iei decizii. Nu este un moment bun pentru a te implica in activitati riscante.

Gemeni: Din punct de vedere mental nu vei fi prea eficient; mintea iti va fi cam imprastiata, asa ca poti gresi cu usurinta. La serviciu ai putea sa te implici in activitati noi, dar iti va fi foarte greu sa te descurci. Unul dintre sefi iti va pune bete-n roate.

Rac: Comunicarea cu fiinta iubita va evolua chiar asa cum iti doresti. Nu ar fi exclus sa faci o impresie excelenta unei persoane de sex opus. Ai putea avea o problema legata de o calatorie. In plan financiar sansa este de partea ta; ai putea face o investitie sau ai putea obtine un plus la salariu.

Leu: Din punct de vedere fizic functionezi excelent, ceea ce iti permite sa te implici in activitati dintre cele mai diverse. Ceea ce vei demara in aceasta perioada se va finaliza greu sau cu mare intarziere. Trebuie sa ai rabdare, altfel nu vei reusi mai nimic. Pe cat posibil, evita calatoriile.

Fecioara: Vei dispune de o mare cantitate de energie, pe care, daca vei stii cum sa o utilizezi, ai putea obtine avantaje mari. Pe cat posibil, evita sa te implici in colaborari; cel mai bine ar fi sa faci lucrurile de unul singur, mai ales in domeniul serviciului, unde colegii nu se vor arata prea cooperanti.

Balanta: Este o buna perioada pentru a lua legatura cu prietenii de pe alte meleaguri. De altfel, relatia cu strainatatea te favorizeaza. Acorda ceva mai multa atentie chestiunilor financiare, caci ai putea avea probleme. Nu este o perioada buna pentru a da sau a lua bani cu imprumut.

Scorpion: Chestiunile financiare iti vor crea neplaceri serioase. Ar fi de dorit sa nu faci investitii sau cheltuieli de mai mari dimensiuni. Acorda ceva mai multa atentie si sanatatii, care nu va fi punctul tau forte in aceasta perioada. Nu semna acte.

Sagetator: Nemultumirile pe care le ai la serviciu se vor accentua. Incearca sa te manifesti cu mai multa rabdare pentru a evita eventualele evenimente neplacute. Ai toate sansele de a obtine un succes intr-o activitate care necesita inspiratie si creativitate.

Capricorn: Vei avea unele neintelegeri cu cei din familie si va fi nevoie de toate abilitatile tale pentru a evita un conflict. Nu ar fi bine sa incerci sa iti impui punctele de vedere, caci pana la urma toate vor iesi asa cum iti doresti. In plan intelectual sunt create toate conditiile pentru o reusita.

Varsator: Se vor inregistra tot felul de probleme in ceea ce priveste comunicarea cu cei din jur. Daca ai de gand sa pleci la drum, atentie, caci mijlocul de transport ti-ar putea crea neplaceri. Pe acasa vei avea parte de discutii in contradictoriu; incearca sa fii diplomat, altfel nu vei reusi decat sa te enervezi.

Pesti: Si astazi vei fi energic si gata in orice moment sa demarezi ceva nou. Ai tendinta, insa, de a te risipi in chestiuni minore care nu iti vor aduce nici un avantaj. Pentru timpul liber vei primi oferte care iti vor face mare placere si care iti vor da ocazia sa te relaxezi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic