Horoscop zilnic. Marți, 7 martie. Zodia care va fi afectată de neînțelegeri vechi

Marti, 07 Martie 2023, ora 07:00
21466 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 7 martie. Zodia care va fi afectată de neînțelegeri vechi
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Vei avea parte de o multime de evenimente care te vor tine cu sufletul la gura. Relatia ta de suflet se poate imbunatati. Oricum vei trai clipe placute in compania partenerului, ceea ce te face sa privesti spre viitor cu mai multa incredere. Poti avea mai multa incredere in afectiunea unui prieten mai vechi.

Taur: Este foarte posibil sa ai parte de unele reusite in plan profesional. O lucrare mai veche ar putea fi incheiata, ceea ce iti va atrage aprecierea mai mult a sefilor decat a colegilor. Desi exista unele nemultumiri, se poate spune ca relatia ta de dragoste functioneaza bine. Este totusi posibil sa apara unele discutii legate de investitiile ce ar trebui sa fie facute in comun.

Gemeni: Unele neintelegeri mai vechi pe care le-ai avut cu colaboratorii s-ar putea accentua in aceasta perioada. Nu este cazul sa initiezi o activitate noua decat daca esti dispus sa dai dovada de rabdare. In cazul in care ai unele neplaceri in ceea ce priveste sanatatea, acestea si-ar putea gasi rezolvarea. Perseverenta iti va fi de un real folos in aceasta zi.

Rac: Entuziasmul sentimental va fi la limita superioara. Vei comunica bine cu fiinta iubita si veti reusi sa va puneti de acord asupra unor proiecte de interes comun. Timpul liber petrecut in compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui sa acorzi ceva mai multa atentie sanatatii, deoarece este posibil sa apara tot felul de probleme pe fond nervos.

Leu: Vei fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relatiei tale cu anturajul. Puterea de munca de care beneficiezi in aceasta perioada iti va permite sa rezolvi o multime de situatii la serviciu. In felul acesta cercul tau de prieteni s-ar putea largi prin aparitia de noi membrii din randul colegilor.

Fecioara: Vei fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant vei reusi sa-ti canalizezi energia spre chestiuni concrete. Vei avea sentimentul ca muncesti in zadar, ca eforturile tale nu sunt judecate asa cum se cuvine. Este important sa adopti politica pasilor marunti, daca doresti sa faci lucruri deosebite. Nu este o zi buna pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri.

Balanta: O lucrare pe care ai considerat-o finalizata se va dovedi a nu fi chiar asa, deci va trebui sa mai revii asupra ei. Unul dintre prieteni iti va da un sfat de care ar fi bine sa tii cont. Daca doresti sa initiezi ceva nou, nu trebuie sa astepti rezultate imediate. Nemultumirile de natura financiara nu vor fi rezolvate acum, asa ca ar trebui sa lasi un timp ca lucrurile sa se rezolve de la sine.

Scorpion: Nu esti intr-o forma nemaipomenita, asa ca ar fi de dorit sa nu te implici in activitatilor care sa te oboseasca. Contrar obiceiului, ai tendinta de a fi mai putin tolerant, mai putin diplomat cu partenerul de suflet si din acest motiv ai putea avea o discutie mai aprinsa cu acesta. De asemenea, este posibil ca acesta sa aiba o problema de sanatate. Nu este cazul sa faci investitii deosebite!

Sagetator: Este posibil sa cheltuiesti o suma de bani pentru imbunatatirea sanatatii, dar nu trebuie sa fii suparat, caci rezultatele te vor satisface. Incearca sa fii mai ponderat, altfel exista riscul de a face greseli. Ai tendinta de a-ti asuma riscuri inutile, ceea ce iti poate aduce neplaceri. Implicarea in discutii in contradictoriu poate determina o accentuare a starii de iritare.

Capricorn: Nu esti in forma ta cea mai buna, asa ca ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite, deoarece risti sa te epuizezi fara a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mintal nu vei functiona la nivelul obisnuit. Relatia ta cu fiinta iubita va functiona excelent. Entuziasmul tau sentimental va fi la limita maxima, mai ales ca vei avea si o mica surpriza.

Varsator: Initiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce iti va imbunatati, intr-o buna masura, starea de spirit. Vei reusi sa-ti canalizezi energia spre scopuri practice, ceea ce-ti va aduce in afara de satisfactii si ceva relaxare. Activitatile practice te favorizeaza. Nu este, insa, o zi buna pentru a incerca sa-i convingi pe cei din jur de valabilitatea punctelor tale de vedere!

Pesti: Desi de o buna bucata de vreme lucrurile evolueaza mai incet decat ai dori, in aceasta perioada te vei putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Daca doresti o schimbare in situatia ta profesionala ai putea sa primesti o oferta in aceasta directie. Daca vei avea un regim de viata echilibrat, vei reusi sa fii foarte eficient. Nu incerca sa te implici in mai multe activitati odata!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic